Berluskoni vulgarno uvredio Merkelovu

• Začetnik teme Začetnik teme minos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

minos

Iskusan
Poruka
5.557

Nakon preslušavanja snimljenog telefonskog razgovora Silvija Berluskonija sa urednikom jednih italijanskih novina u okviru istrage o seksualnim skandalima koja je u toku, u javnost je dospela i vulgarna izjava na račun nemačke koleginice Angele Merkel koja mu se u tom razgovoru omakla.

Pošto je ipak u pitanju dama, koja je pritom još i kancelar, najtiražniji nemački list “Bild”, koji o ovom slučaju dosta opširno piše, konstatuje samo da se Berluskoni “vulgarno i nedostojno izrazio o kancelarki Merkel, posebno o njenoj figuri”, dok britanski dnevni list “Dejli mejl” izjavu prenosi nešto konkretnije, mada sa brojnim zvezdicama, tako da možemo da pročitamo da je Silvio Berluskoni za nemačku kancelarku rekao da je “debela ***** koju niko ne bi *****”.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/277098/Berluskoni-vulgarno-uvredio-Merkelovu

Poslednja izmena od moderatora:
Bole njega paja,naviko se matori na maloletne manekenke, iz njegove perspektive naravno da ne bi :D

Međutim naš'o bi se već neki propali penzos na kraju jebačke karijere ili mladi pastuv za keš koji njoj ne manjka. Ne potcenjujte moć nejebice a naročito besparice. :rtfm:
Tako da mislim da ovaj put nije u pravu,neko bi je već odradio :cool:

Ma sad je Berluskoni silan.

Dali mu Kinezi lovu da se vadi iz bule pa ga to udara jače od vijagre.

Dvoličan i sujetan čovek. Kolko god da prezirem Merkelicu jer je na čelu najveće zelenaške organizacije na svetu toliko mi je i Berluskonijeva hipokrizija gadna.

Oboje se da ih ni štapom ne pipneš.

Nadam se da je ovo još jedan udarac Lihvarskoj uniji.

Jaguarku za mooda!

I ti misliš da je Džegsi dečko, a Kaki?

Nakon preslušavanja snimljenog telefonskog razgovora Silvija Berluskonija sa urednikom jednih italijanskih novina u okviru istrage o seksualnim skandalima koja je u toku, u javnost je dospela i vulgarna izjava na račun nemačke koleginice Angele Merkel koja mu se u tom razgovoru omakla.

Pošto je ipak u pitanju dama, koja je pritom još i kancelar, najtiražniji nemački list “Bild”, koji o ovom slučaju dosta opširno piše, konstatuje samo da se Berluskoni “vulgarno i nedostojno izrazio o kancelarki Merkel, posebno o njenoj figuri”, dok britanski dnevni list “Dejli mejl” izjavu prenosi nešto konkretnije, mada sa brojnim zvezdicama, tako da možemo da pročitamo da je Silvio Berluskoni za nemačku kancelarku rekao da je “debela ***** koju niko ne bi *****”.

Па јесте........:hahaha:...........:super:

Ma sad je Berluskoni silan.

Dali mu Kinezi lovu da se vadi iz bule pa ga to udara jače od vijagre.

Dvoličan i sujetan čovek. Kolko god da prezirem Merkelicu jer je na čelu najveće zelenaške organizacije na svetu toliko mi je i Berluskonijeva hipokrizija gadna.

Oboje se da ih ni štapom ne pipneš.

Nadam se da je ovo još jedan udarac Lihvarskoj uniji.

I ti misliš da je Džegsi dečko, a Kaki?

A koga volis, Bracu Ruse, i slobodarsku zemlju Kinu?:think:

Kao i sve one male napacene narode i ljude, posto isti uopste nisu najveca gvna koja gledaju svoje sopstveno dpe, nego posteni i vredni ljudi?

Ja odavno govorim (i pisem ovde) da tog coveka jednostavno treba ustrojiti (izvinjavam se:rumenko:) jer placa maloletnice za svoje orgije, ali ovoga puta je samo rekao istinu: Ono ne lici na zenu, a i ona to zna pa suknju nikad i ne oblaci, samo pantalone, neka se javi neko ko je video Merkelovu u suknji- ja nisam, znaci da ovoga puta "vulgarno" treba zameniti sa istinom, mada je ipak mogao birati reci a da kaze sta je zeleo reci:lol:

Da Berluskoni ne kupuje u svojim staračkim danima seks sa mladim bludnicama(ako uopšte i može nešta da učini po tom pitanju,ili je i to samo za imidž u javnosti),koliko je zgodan, Merkelova bi mu zapravo bila idealna supruga.
Dva akrepa.

berlusconi-merkel.jpg

Back