Berane: Policija redom hapsila meštane

Ja nikad nisam bio u CG.

Očigledno da ću morati, nema druge, dovoljno je da samo prošetam...

A oni neka vide šta će posle.

Vreme je razbucati te silne stare šintere.

ma ubo' ja mesto.. da ne pricam gde... ono privatna plaza, ludilo... al' ne lezi vraze.. i gofna pre mene nasla pa cak i kupila apartmane.. 1 m2 zemlje-kamena 500 evra...

i ceo dan cuka u netbuk i kuka na 'fasiste', a ne vidi koliki je :D

Uf uf...

Nezgodno....

A koliko sam čuo od pojedinih, i od jednog iz Berana, pre par godina, da su svi tamo posvađani među sobom, tj, da je Milo i njegovi sektaši sistemom ograničili svako naselje ,mesto, da jedno sa drugim nemogu da budu ni u kakvoj vezi...

Milo ima mafijaski sistem... veoma primenjiv na drzavu tipa Crna Gora gde svako svakog zna..

http://www.novosti.rs :lol:

http://www.dan.co.me :hahaha:

Jedno je dobro u svem tom zlu, da se tom šemom jasno otkrilo ko je ko.

A Vi Bračo Srbi iz CG, Pravoslavci, Svetosavci, probudite se i motke u ruke!

Zar vam nije dovoljna opomena Božijeg znaka na Manastir Vasilija Ostroškog?

A što ti ne uzmeš motku pa odeš da im pomogneš?

Мудри су Арнаути, они раде само ђе користи имају, не бој им се.. Они тек по своје долазе..

Ovo je jedna od slika. Ima i sa Cetinja gde su crnogorske, srpske, hrvatske, bošnjačke, albanske ...

Ljudi očigledni nisu nacionalisti kao mnogi ovde. Što se na to ljutite. Jedni jesu, jedni nisu?

Poslednja izmena:
http://www.novosti.rs :lol:

http://www.dan.co.me :hahaha:

A što ti ne uzmeš motku pa odeš da im pomogneš?

Ovo je jedna od slika. Ima i sa Cetinja gde su crnogorske, srpske, hrvatske, bošnjačke, albanske ...

Ljudi očigledni nisu nacionalisti kao mnogi ovde. Što se na to ljutite. Jedni jesu, jedni nisu?

Види, то је реална слика, помогли су Милу да направи приватну државу, али, зна се, наплатиће они то.
Већ креће Данај и екипа, а посланици Арнаута у ЦГ га подржавају, само је питање времена кад ријеше да крену..:per:

Види, то је реална слика, помогли су Милу да направи приватну државу, али, зна се, наплатиће они то.
Већ креће Данај и екипа, а посланици Арнаута у ЦГ га подржавају, само је питање времена кад ријеше да крену..:per:

Realna slika je da su Srbi ubedljivo najviše nacionalno orijentisani u CG. Crna Gora je država u kojoj je 13. juli državni praznik, a srpska elita sa vojvodom Mandićem na čelu bi da u Ivangradi postavi spomenik Pavlu Djurišiću.

Dok je Đukanovića i Krivokapića neće moći, a vas verovatno i to žulja.

Realna slika je da su Srbi ubedljivo najviše nacionalno orijentisani u CG. Crna Gora je država u kojoj je 13. juli državni praznik, a srpska elita sa vojvodom Mandićem na čelu bi da u Ivangradi postavi spomenik Pavlu Djurišiću.

13 Јул је дан устанка у ЦГ, а тај Павле Ђуришић је био комадант устаника кад су уништили Италијане, баш у Беране, Јанковићу!

Milo ima mafijaski sistem... veoma primenjiv na drzavu tipa Crna Gora gde svako svakog zna..
Da, imao sam čast da upoznam taj sistem, 1992. godine...

kada sam trebao da odradim jedan posao za Srbiju, i zamalo da padnem na nameštaljku.

Spasla me jedna žena koja je radila u SDK, nazvala me je telefonom noču između 2.30 i 3.00 ujutru...

Fasovali su drugi Srbi u Bugarskoj.

Neka nemisle da sam/smo zaboravili sve što su radili i rade....

Poslednja izmena:
13 Јул је дан устанка у ЦГ, а тај Павле Ђуришић је био комадант устаника кад су уништили Италијане, баш у Беране, Јанковићу!

Ovo što si napisao je besmislica. Istina, jeste se kao kapetak VKJ muvao oko štaba, ali je sve vreme zastupao tezu da ne treba prenagljivati. Ustana u Crnoj Gori je oslobodio njen ogroman deo pa je Italijanima i četnicima trebalo dosta vremena das to povrate.

Djurišić je svoje pravo lice pokazao već tokom jula i avgusta 1941. godine. Borbe protiv NOP je započeo 15. oktobra, kada i svi ostali četnici u Jugoslaviji, po naredjenju Mihailovića.

Ovo što si napisao je besmislica. Istina, jeste se kao kapetak VKJ muvao oko štaba, ali je sve vreme zastupao tezu da ne treba prenagljivati. Ustana u Crnoj Gori je oslobodio njen ogroman deo pa je Italijanima i četnicima trebalo dosta vremena das to povrate.

Djurišić je svoje pravo lice pokazao već tokom jula i avgusta 1941. godine. Borbe protiv NOP je započeo 15. oktobra, kada i svi ostali četnici u Jugoslaviji, po naredjenju Mihailovića.

Хахаххахахах, е знао сам да си млатач, само сам се питао колико ће времена бити потребно да покажеш ко си..:D
Он је тада у Беране био вођа устаника, као школован човјек и официр, и није било помена о партизанима и четницима него само о војсци краљевине. Кад су завршили са талијанском посадом, која је била забарикадирана у данашњој Гимназији, на Јасиковцу је предложено да се крене пут Биора и Петњице да би се завршило и са сарадницима окупатора, оличеном у муслиманима који насељавају тај крај и који су касније у току рата чинили страшне покоље српског становништва у тим крајевима. Е, тада на сцену ступа твој љубљени КПЈ и позива на братство и јединство са крвницима и долази до дефинитивног раскола на партизане и четнике.Дакле, не млати о нечему о чему појма немаш!

Mogao bi nekada da prelistaš i nešto drugo sem Vikipedije, mada bi za tvoj nivo i to bilo ok. Djurišić je ratni zločinac, čovek bez karaktera koji je na kraju izdao i Mihaiklovića i krenuo u bežaniju.

Znači, pre svega ratni zločinac koji je izvršio genocid nad Muslimanima /tebi i tvojoj opciji je to sigurno ok./, prevttljivac koji se na kraju rata uortačio sa Sekulom Drljeviće. Fuj.

Mogao bi nekada da prelistaš i nešto drugo sem Vikipedije, mada bi za tvoj nivo i to bilo ok. Djurišić je ratni zločinac, čovek bez karaktera koji je na kraju izdao i Mihaiklovića i krenuo u bežaniju.

Znači, pre svega ratni zločinac koji je izvršio genocid nad Muslimanima /tebi i tvojoj opciji je to sigurno ok./, prevttljivac koji se na kraju rata uortačio sa Sekulom Drljeviće. Fuj.

Хахаххахахахх, и даље не попушташ,а?:D
Дрљевић је, логичније, твоја опција, с обзиром да се дивиш Милу и Кривокапићу, настављачима његове философије.. А, да је Ђуришић био у тој опцији, сигурно их не би усташе у Лијевач Пољу побили и поклали.. И да, за твоју информацију, ја сам из тог краја, и ово што ти ја пишем није википедија него приче које сам слушао из прве руке..

Хахаххахахахх, и даље не попушташ,а?:D
Дрљевић је, логичније, твоја опција, с обзиром да се дивиш Милу и Кривокапићу, настављачима његове философије.. А, да је Ђуришић био у тој опцији, сигурно их не би усташе у Лијевач Пољу побили и поклали.. И да, за твоју информацију, ја сам из тог краја, и ово што ти ја пишем није википедија него приче које сам слушао из прве руке..

Ne sumnjam. Mogao si ti da slušaš i Lepu Brenu. Ista je vrednost. Pavle Djurišić se sporazumeo sa Drljevićem da se formiraju Crnogorske snage i da Sekula bude komandant. A to što ga je Selula prevario, jbg. Djurićić nikad nije važio za inteligentnog oficira. A koliko su ti dobro pričali, vidi se. Ti i ne znaš da je tvoj miljenik završio u Jasenovcu.

Ha, odakle si nije ni čudo. Da se ja nešto pitam prepustio bi Vasojeviće sa teritorijim Srbiji, ako bi vas htela.

Za Mila nisam, previše taktizira sa Amfilohijem. Za Krivokapića, da, jesam, ali si se preračunao. Ja niti sam iz Crne Gore, niti sam Crnogorac.

Poslednja izmena:
Ne sumnjam. Mogao si ti da slušaš i Lepu Brenu. Ista je vrednost. Pavle Djurišić se sporazumeo sa Drljevićem da se formiraju Crnogorske snage i da Sekula bude komandant. A to što ga je Selula prevario, jbg. Djurićić nikad nije važio za inteligentnog oficira. A koliko su ti dobro pričali, vidi se. Ti i ne znaš da je tvoj miljenik završio u Jasenovcu.

Ha, odakle si nije ni čudo. Da se ja nešto pitam prepustio bi Vasojeviće sa teritorijim Srbiji, ako bi vas htela.

Za Mila nisam, previše taktizira sa Amfilohijem. Za Krivokapića, da, jesam, ali si se preračunao. Ja niti sam iz Crne Gore, niti sam Crnogorac.

У Јасеновцу, да, али на Лијевач Пољу је био главни покољ, нисам детаљисао како и шта, рачунајући да је непотребно за ову уопштену причу, у грубим цртама.
Ми и јесмо Стара Србија и тек 1857 смо се ујединили са ЦГ. Чим се одушевљаваш модерним Секулом Дрљевићем, видим ко си и какав си,а и то одакле си, презиме ти све збори..:per:

Back