Berane / Plav / Andrijevica

Plav ima divnu prirodu. Bezbroj ljeta mi je bilo ispunjeno svjezinom i cistotom tog kraja, naravno i zime... Taj kraj je neiskvaren i jos uvijek neitrazen koliko bi trebao biti...
Plavsko jezero, Lim, Alipasini izvori, Visitor i jos mnogo toga treba vidjeti...
Ovako to izgleda u zivoj slici:

Plav ima divnu prirodu. Bezbroj ljeta mi je bilo ispunjeno svjezinom i cistotom tog kraja, naravno i zime... Taj kraj je neiskvaren i jos uvijek neitrazen koliko bi trebao biti...
Plavsko jezero, Lim, Alipasini izvori, Visitor i jos mnogo toga treba vidjeti...

Био пре месец дана, осим хотела који се налази на обали Плавсог језера (чист уредан, љубазно особље, вредно доћи), затим био на Алипашиним изворима - утисак све је пршљаво и неуређено!:cool:

Ceo taj potez- od Berana ka Plavu- krasi predivna priroda... I na onom delu od Ribarevina prema Beranama ima mesta koji su sjajni! Obozavam Limsku dolinu, najlepse mesto na svetu!! Steta samo sto se ne ulaze, sto se ne odrzava, sto ljudi ne vode racuna o smecu i ocuvanju zivotne sredine.

Back