Beovizija 2023

Ja lično mislim(iako navijam za Frajle) da je sve to namešteno i da iz Rts-a znaju pobednika, ali da su tu nameštaljku doveli do savršenstva i da je to teško dokazati, možda i nemoguće.
Prosto mislim da oni misle da ako već oni daju pare za to, da imaju pravo da samo oni i odluče ko će ih za njihov novac predstavljati.

Prosle godine sam gledao tu fantasticno lepu manifestaciju, i shvatio da sam uzalud potrosio vreme, a za nagradu na kraju mi se smucilo. Tako da ove godine ne posmatram taj izuzetni mozaik performansa - i savrseno se dobro osecam pritom. Prepustam mladjim generacijama da uspesno kvare svoj muzicki ukus.

Kao i ranije pomenuto - nije mi jasno zasto se to zove 'pesma evrovozije' kad su u pitanju prezentacije i performansi - nek lepo imenuju ono sto rade da svi lepo znamo cemu se radi.

Znači nakon preslušani ovih pesama do sada moji favoriti su:

1. Frajle
2. Ovi neki sa trubama
3. Klinka

To su najmanje loše pesme od ovih koje sam čuo do sada...Ne bitno ko pobedi od njih, ali ipak navijam za moje Novosadjanke...

Sad Oh No GIF by ABB Formula E

Znači nakon preslušani ovih pesama do sada moji favoriti su:

1. Frajle
2. Ovi neki sa trubama
3. Klinka

To su najmanje loše pesme od ovih koje sam čuo do sada...Ne bitno ko pobedi od njih, ali ipak navijam za moje Novosadjanke...
Princ od Vranje isto nije bio loš, a Klinka(izvini, stvarno dok sam slušao tvoju pesmu, video sam da si baš mlada, da baš dobro pevaš i da ti je pevušljiva pesma, a nisam znao kako se zoveš....) se zove Nadja.
Bruka i sramota zemlje naš ovogodišnji predstavnik(ovaj što će nas predstavljati) ali s obzirom da su ovi u Evropi još gori, možda i polude za njim i možda ima neke veće šanse "medju svojima" nego neko bolji, da ne kažem nešto drugo.

Poslednja izmena:

Back