gost 441438
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Ko je vaš favorit za odlazak na Evroviziju u Liverpulu ?
Ja navijam za Frajle
Ja navijam za Frajle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je vaš favorit za odlazak na Evroviziju u Liverpulu ?
Ja navijam za Frajle
Ja sam svim srcem uz Frajle. I i ja im držim fige da odu tamo.Ja Frajle obožavam i držim fige da me odu tamo
Музика би требала да се слуша али можда си у праву то се може само гледати без тона.Kakva je to muzika danas, ne želiš da gledam tu sramotnu muziku.
Princ od Vranje isto nije bio loš, a Klinka(izvini, stvarno dok sam slušao tvoju pesmu, video sam da si baš mlada, da baš dobro pevaš i da ti je pevušljiva pesma, a nisam znao kako se zoveš....) se zove Nadja.Znači nakon preslušani ovih pesama do sada moji favoriti su:
1. Frajle
2. Ovi neki sa trubama
3. Klinka
To su najmanje loše pesme od ovih koje sam čuo do sada...Ne bitno ko pobedi od njih, ali ipak navijam za moje Novosadjanke...
Ljudi vec lude za njim. Ima dosta reakcija na youtube. Pridobio je ljude sirom sveta.ali s obzirom da su ovi u Evropi još gori, možda i polude za njim i možda ima neke šanse "medju svojima" nego neko bolji, da ne kažem nešto drugo
Koju vrstu ljudi????Ljudi vec lude za njim. Ima dosta reakcija na youtube. Pridobio je ljude sirom sveta.
Kako koju vrstu ljudi?Koju vrstu ljudi????![]()