Beograf - Sofija

tomislav-90

Početnik
Poruka
4
Lijep pozdrav iz HR!

Za oko mjesec dana putujem u Sofiju iz Zagreba. Imam u planu jedan dan provesti prije toga u Beogradu, no cilj je u Sofiju krenuti što prije - putujem u nedjelju pa želim već iz Beograda krenuti oko 09...

Koliko sam primjetio, vlaka nema tako rano? Ili...? Ne snalazim se baš na stranicama vaših željeznica.

Autobusi, ako sam dobro shvatio, imaju tek u 12:30, opet prekasno. Molim pomoć, u Sofiju bih trebao stići već u 19 sati najkasnije ako je moguće. Još jednom, riječ je o nedjelji.

Lijep pozdrav iz HR!

Za oko mjesec dana putujem u Sofiju iz Zagreba. Imam u planu jedan dan provesti prije toga u Beogradu, no cilj je u Sofiju krenuti što prije - putujem u nedjelju pa želim već iz Beograda krenuti oko 09...

Koliko sam primjetio, vlaka nema tako rano? Ili...? Ne snalazim se baš na stranicama vaših željeznica.

Autobusi, ako sam dobro shvatio, imaju tek u 12:30, opet prekasno. Molim pomoć, u Sofiju bih trebao stići već u 19 sati najkasnije ako je moguće. Još jednom, riječ je o nedjelji.

Idi zrakoplovom !
I sve si probleme rešio.
Mimohodom......

da sam htio tako... tako bi isao :)

zelja mi je prvo otici i vidjeti Bgd jedan dan, da bi po danu putovao Srbijom :)

zeljeznicama dajem prednost ali izgleda da za Sofiju nema po danu...

a autobus samo u 12 sati? :(

ima li koji drugi bus za koji ja ne znam a vi znate?

nitko, ha...?

toliko o srpskoj ljubaznosti prema strancima :D

ajmo onda ovo... hosteli u Bg, da su blizu glavnoj zeljeznickoj postaji?

cek polako ... odmah paljba :)
iz Beograda do Sofije racunam da ti treba jedno 8 sati busom a mozda i gresim .
Mi smo dosta voznih linija ukinuli jer se ne isplate mada neznam tacno kako stvari stoje sa Bugarskom .
Imas gomilu jutarnjih linija busom do Nisa a mogu da odatle postoji bolja veza sa Sofijom .
Pogledaj Nis expres prevozioca ... bacicu pogled ovih dana sta ima
A imas i varijantu ako se uklopis da platis samo prevoz kod neke turisticke agencije koja ide za Borovec ili neki skijaski centar , prolaze pored Sofije ali ne kroz grad ... tu bi vec morao da se snadjes .. mada oni vecinom putuju nocu i ujutro su tamo

Ima hostela :)

Poslednja izmena:

Back