Beogradski zoo vrt

Nazalost koliko misle da je dobar vrt napravili su kopiju u Jagodini !!!z:(( I onda kad mi neko kaze kako je dobar vrt , mene zaboli glava , slike koje sam video samo je prekopiran sa ovim beograckim ,mali kavezi svuda beton BEton i resetka !!! Sta je tu dobro ?
ko kaze da je dobro nek udje u taj kavez mesec dana pa nek nam kaze kako mu je bilo !!!!
Radio sam kao volonter 4godine i 2 meseca u beozoovrtu i video sam svasta da mogu da napisem knjigu , o losim postupcima Vuka i njegovog pijanog zamenika Dragan i nule od veterinara Maige !!!
Kazi i napisi, mene licno interesuje, i to je jos bolje da se kaze, bar da smo na cisto za sta se borimo!

Jel još uvek traje peticija? Gde se potpisuje?

Ono je strašno kako životinje žive, nikad neću zaboraviti belog medveda koji je bio u kavezu toliko malom da je mogao da napravi tri koraka i onda nazad i tako u krug. Uz to je bio veoma uznemiren i nervozan, da ga je bilo tuga gledati. Dođe ti da možeš da polomiš rešetke i da ga pustiš napolje, kad već idioti nemaju mozga kako da tim životinjama naprave, koliko toliko, normalan prostor za život. Posle toga smo još jednom išli, vodili decu, ali nemam želju više da idem i gledam one jadne životinje kako se pate.

Back