BEOGRADSKI SINDIKAT

Svi su xtra ali mislim da je Ogi najbolji. Najdraza pesma mi je govedina, jeste da je izasla pre 6 dina ali neke stvri su vecne.... Neki lik je pricao o nekakvom swatu iz NS, mislim, nek idu u Zikinu sarenicu:thumbdown: Nemaju oni R od repa!!!

BEOGRADSKI SINDIKAT najbolja srpska hip hop grupa...Bi koji neznate nista o srpskom hip hopu i sto mislite da su pesme bs-a glupe mozete da mi ........... Ako vam se bs ne svidja idite i slusajte Zvezde Granda i nemojte ovde da pricate o srpskom hip hopu posto veze nemate .!!!
E da , mozete da slusate samo ajs nigrutina seljacinu sto samo zna da lupa gluposti !!!

Београдски синдикат је једанаесточлани хип хоп састав из Београда. Група је настала 21. марта 1999, спајањем група „Ред Змаја“ и „ТУМЗ“ (Техника Управљањем Микрофоном и Знањем). Касније су се придружили MC Flex и Шеф Сале, а 2005. и Прота.

Чланови групе су:

1. Блажо
2. Оги
3. Деда
4. Дарко
5. Ђолођоло
6. Шкабо
7. Дајс
8. MC Flex
9. Шеф Сале
10. Прота
11. ДЈ Ајрон

Дискографија

* БСССТ...Тишинчина! (2002)
* Говедина (2002)
* Сви заједно (2005)
* Они су (2006)
Jos malo pa novi album !

nemaš ti pojma!!!Pesma balada disidenata treba da uđe u anale.Takav tekst i takva muzika je nešto najbolje što sam čuo u poslednjih nekoliko godina.Momci su super i samo napred.Dosta je bilo okretanja leđa ljudima koji znaju da rade svoj posao.Čim neko pogodi u centar odmah se pojavljaju demagozi po onom Lazinom TO KOD NAS NE MOŽE DA BUDE!!!!!

Back