БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ "Свиће зора"

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Група "Београдски Синдикат" је опет изазвала пажњу својом песмом, "Свиће зора" је посвећена литијама, а верна публика је одушевљено дочекала, поготово "браћа из Српске Спарте"

https://srbin.info/kultura/beogradski-sindikat-svice-zora-vernom-stadu-sloga-bice-poraz-vragu-video/
Osecam transfer blama kada slusam tako jadne pateticne budalastine.

Osecam transfer blama kada slusam tako jadne pateticne budalastine.

Још горе, ја осећам БЛАМ ТРАНСФЕРА!
...
Можда би требало снимити филм Косовски Бој 2, где Цар Лазар предводи литију на Турке, док њима клецају колена од нашег достојанства и смирености!
....
Да смо се овако бранили кроз прошлост, баш би се одбранили.

Poslednja izmena:
Група "Београдски Синдикат" је опет изазвала пажњу својом песмом, "Свиће зора" је посвећена литијама, а верна публика је одушевљено дочекала, поготово "браћа из Српске Спарте"

https://srbin.info/kultura/beogradski-sindikat-svice-zora-vernom-stadu-sloga-bice-poraz-vragu-video/

Sada su me totalno razočarali. Ulkučili su se u promociju verskog fanatizma i primitivizma.

Као страствен љубитељ изговорене речи преко 90 бпм инструментала наслађивао сам се њиховим албумима и комплетном Басивити екипом. Струка, ВИП, Марчело.

Не знам зашто подверјанише...

Lepo kažem videli su gde su pare.

Ако неко не зна ко су србомрсци форума, дође на ову и сличне теме...
Ко год вришти против православља и НЕНАСИЛНЕ борбе...
ко год призива рат...у кући му био...
зна се да је морални гмизавац.
Како се све лепо искристалисло,
толике године појединци се овде,
неки чак и успешно камуфлирали
у Србе, како их крст и наша слога
натера да изађу из 'ормара'.
Цркните душмани!

Baš je to verski fanatizam i primitivizam. Kao da smo u srednjem veku. Kao da ne znamo šta je struja, internet, šta su to seksualne slobode. Ovo je pomraćenje ljudskog uma.
Ценим то.
Животиње уживају у највећим сексуалним слободама, и немају "помрачење ума", јер нити имају, нити им треба ум.

Back