Beogradski radio

• Začetnik teme Začetnik teme yagi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
сећам се да је на ''202'' петком у 17 била емисија моме капора ''круг двестдвојком'' и гости су увек били етаблирне личности ондашње сфрј - сликари, лекари, глумци, писци....ма дивота.
и увек је почињао емисију оним својим познатим гласом ''овог поподнева је гост (гошћа) мој добар пријатељ (пријатељица)....'' а моја другарица сања каже ''е, кад постанем позната сликарка и кад будем гостовала код моме у емисији и кад ме буде овако најавио, рећи ћу му - ми се знамо само из виђења'' :malav:
наравно, нит је постала позната сликарка, нити је момо жив..али сам у његовим емисијама по први пут чула висоцког, окуџаву, неке италијанске и француске ауторе ...који се после више нигде пуштали нису.
ето.

Bio i okrugli sto.
Mogao si da sedis i citas knjige.
Pustano lepa muzika.
Takava slicna knjizara je bila u JDP dok pozoriste nije izgorelo.
то је књижара у коју сам први пут ушла, на пример, '81., јер си могао да седнеш у фотељу, читаш књиге , а да ти нико не дише за вратом и каже ''изволите, могу ли некако да помогнем?''
могло се сатима седети и читати. књижару су држали ивица доленц и бата драмићанин...после неколико година је бата отворио књижару у јдп-у, где је био сличан фазон....а кад је позориште изгорело - нестаде и књижаре.

Eh, beše nekad...
Treba imati u vidu da su radio stanice nekad zapošljavale ogroman broj ljudi. Danas više gotovo niko neće da radi taj posao...iz raznih razloga.
класична радио станица је вероватно неисплатива у данашње време, тј сигурно је неисплатива, поготово ако је мала, ако нема добар маркетиншки кадар итд.
интернет радио може и из стана да се емитује и знам пуно људи који слушају само интернет радио, јер на њему - нема реклама.
инсталираш одређену апликацију и - уживаш.

Back