Beogradski radio

• Začetnik teme Začetnik teme yagi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam nekad slusao 202
to je bio u to vreme odlican radio

secam se dragstora zabavne muzike petkom od 9 do ponoci
Puštaju sjajnu muziku u ma koje vreme i nikada se nisam obazirala na to koja je emisija...
Ja od radija ne očekujem da me zasipa kojekakvim informativnim narativima, i od mene se neće ovajditi putem reklama ali kapiram da tako opstaju. Zapravo, nekad sam se prijatno iznenađivala sadržajem radio Begrada 2 kad čitaju neke drame, tu sam maltene ponekad paralisana slušala, vrlo lepo!
Možda kad bih najzad uzela da pogledam i program? ;)

Pažnje nema,, muzikq.Nisam siguran, Nostalgija još ponešto dok vozim. Kod kuće YT pa na TV neki džez dok radim...

Ispratio sam i neke net stanice, domaće i strane, al to me nije nešto zadržalo...

Protekla decenija donela je brojne promene u radijskom etru Beograda. Radio stanice su menjale imena, vlasnike, ali formate.
Koji radio je zadržao vašu pažnju i zašto?

oduvek sam vise volela radio nego tv.
radio studio b sam najvise volela do 2016-te...posle te godine, nikada ga nisam pusila....
sada uglavnom rok radio i nostalgiju

на жалост, одавно више не слушам класични радио, него интернет радио станице...од домаћих је то радио кошава евергрин, накси евергрин, накси џез, носталгија...202 одавно не слушам...и у принципу радио станице где има било какве приче и рекламе - не слушам.
коментатори су и сувише нападни, брбљиви, весели по сваку цену...иду ми на нерве, тј деконцентришу ме.
каролина је ок, она на сваки сат има вести, кратке, али су ми некад смор с музиком, па сам престала да је слушам.
нема више емисија каква је била емисија на ''202'' ''озон'' покојног професора јефтовића, недељом у поноћ...просто, све је постало некако извештачено. и зато слушам само станице где је искључиво музика.
а кад ми и музика досади - тишина је одлична.

е некад....мислим добро је то што има заиста велики број станица...на пример, београд има више радио станица (интернет), него москва или сан франциско :lol: тако да може да свако нађе за себе понешто.
проблем је што се одавно поштују тзв плеј листе, па ако се данима слуша иста станица, онда се и песме понављају...померене по редоследу за сат времена.
мене стварно смори кад већ знам унапред репертоар.
али тако је одавно свуда.

Back