Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Јомини имате среће не само са мостовима, већ и са музичарима у задња два месеца у НС гостовао је Стинг, Ерос Рамацоти и Били Идол, а нама су Ролингстонси и ове, као и претходних 5 година отказали...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strela:Јомини имате среће не само са мостовима, већ и са музичарима у задња два месеца у НС гостовао је Стинг, Ерос Рамацоти и Били Идол, а нама су Ролингстонси и ове, као и претходних 5 година отказали...
Strela:Само немој да ми причаш о НАЈКВАЛИТЕТНИЈЕМ ПЛОЧНИКУ молим те...![]()
Strela:али СПО је био у коалицији са ДС, а Ђинђић читава 2 месеца градоначелник након избора 1996.)
Strela:А ово што се тиче "лаког метроа", па још - 2011. па кога то они за*ебавају...Ја то доживљавам као лош виц!
Strela:Ако је изграђена обилазница око Остружнице, зашто онда тешки камиони и даље пролазе кроз град?
Iron Lord:A ko je sve svirao tokom sankcija?
Pa pre dolaska koalicije "večiti pobednici" - Srbija je trebala da bude distributivni centar za jugoistočnu Evropu a ne Madjarska!
Ej!
Znaš li kolike su tu pare izgubljene?
Kohen:Non paseran...........![]()
Iron Lord:Sine kvan on
Ne ljuti se, što ti kažem "sine", mnogo si mladji od mene...
![]()
Ambasador:Pisalo se ovde o saobracajnom rusvaju Beograda,ciji je osnovni uzrok sta u gradu postoje samo dva i po mosta na Savi i sta je Beograd jedini grad cini mi se uz Bukurest,gde po sred grada prolazi auto-put.Beogradu trenutno nedostaje najmanje 4-5 mostova pod hitno a u dogledno vreme jos toliko.Primera radi Zagreb je duplo manji grad od Beograda ali ima sedam mostova na SaviUz sve krivce u blizoj i daljnjoj istoriji za neizgradnju mostova u Bgd-u ipak sada najvecu krivicu snosi aktuelna gradska vlast,i to samo iz jednog razloga.U Beogradu se "vrti" 90% srpskih para i sve sta se desava u Srbiji nemoze a da nezakaci Beograd koji od toga ima izuzetnu finansijsku korist.Medjutim kako je ceo sistem vladanja,odnosno stranackog nadigravanja nakaradno uspostavljen,nema izglednih sansi da se sagrade barem 3 funkcionalna mosta.Ovde svakako kao funkcionalan most nije u prioritetu egzibicionizam urbano-arhitektonskih diletanata sa mostom N.Bgd - Ada - Cukarica.
marlоn:iron razumem ja o cemu pricas... ambasador je sad na plazi pa ne moze da odgovori.... ali ako beograd nije planiran da bude ovoliki... sto mislim da je malo bezveze jer urbanisti moraju to da imaju uvek na umu ako znaju posao, razlog vise da se izgradi jedan ili vise mostova. nije ama bas nikakvo opravdanje za gradsku vlast.
Iron Lord:Zgrade u strogom centru Beograda su koliko je meni poznato - pod državnom zaštitom, nešto kao spomenici kulture. Kako drugačije proširiti recimo ulicu Srpskih vladara sem da uklonimo pešački deo?
Onda bi smo u onim prodavnicama, knjižarama i pekarama duž te ulice kupovali kroz prozorče na automobilu? Drive-and-buy?
tako je ,deda!!!Aj ,hik ,živeli! 8-)marlоn:dobro, ali to je gradsko jezgro...sto bi sad ja to narusavao kvazi gradnjom... treba zadrzati taj smek... ali vidis npr. rade se nebulozne stvari kao npr. preko puta narodnog muzeja... napravili ono ruglo od stakla... nije to luvr i piramida... ovo je atak na ukus... slicna stvar je i sa jezgrom starog beograda gde idioti ruse i zatvaraju stare kafane koje su deo ovog grada i prave idiotluke u staklu i metalu na kome napisu CAFFE taj i taj... to ne rade arhitekti i urbanisti, to rade kreteni koji zele da izbrisu sve sto je tradicionalno nase i sto ima veze sa istorijom. da cak su i orač i domovina i desetine drugih kafana deo ovog podneblja.
jomini:Hej Beograđani, pa mogli ste lepo da sredite situaciji '99 kao mi. Doduše, imali biste jedan most manje, ali bar su ostali novi. I stvarno, kako u NS svi mostovi srušeni, a u BG nijedan?![]()