beogradski fantom

nb-campari

Zainteresovan član
Poruka
369
vlada opel, ili vlada kljuc, kako su ga zvali. desetak dana beogradskim ulicama vozi ukradeni porse, ali sa policiji najavljenom marsutom. uhvatite me...covek zabavljao i sebe i beogradjane, a izludjivao tadasnju miliciju. dvije godine zatvora, a vjerovatno je ovo uticalo da nastrada u saobracajki bez svjedoka.
veceras ovo bjese na televiziji, ja trazim da ga pomenemo...nije on bio kriminalac, no veseli mlad covjek, koji je zelio zivjeti punim plucima

ajmo gospodo, mozete vi to bolje. ovaj klinac je izvodio beogradjane na ulice da predstavu gledaju. djevojke mu bacale ruze na auto. narod ga bodrio, dok mu u repu policijska patrola zauvija. a cijo grad blokiran. i opet se izvuce. i opet , i opet. deset noci za redom, a svaki put najavi vrijeme i marsutu kuda ce proci.

Ma daj..vidis da se zezamo..

Ko bi to danas mogao? Pa saobracaj je tako gust da su prosle godine uhvatili one pljackase banke, jer su se zaglavili u kolapsu na Brankovom mostu..:lol:

jasno, decko je imao porse, a policija fijat 1300. naravno birao siroke ulice, dje se mogao okretati pod rucnom. ali nije to bila obicna jurnjava, nego spektal sa svom publikom, novinarima, fotografima, koji su ga bodrili. cak i mladji policijski kadar je bio na njegovoj strani, doduse ne javno

Данас би га изрешетали не би изашо из кружног тока...:lol:

danas bi lopov ustekao takav auto, dok ga ne proda za neku bijednu paru, a ova grupa njih pet, sest, su krali auta da se vozaju nekoliko noci i ostavljali. i vladfa je ostavio porse u policijskoj zamci, izasao iz vozila i pomijesao se sa narodom. uhapsili su ga kasnije, kod kuce... neko savjestan ga odao.

danas bi lopov ustekao takav auto, dok ga ne proda za neku bijednu paru, a ova grupa njih pet, sest, su krali auta da se vozaju nekoliko noci i ostavljali. i vladfa je ostavio porse u policijskoj zamci, izasao iz vozila i pomijesao se sa narodom. uhapsili su ga kasnije, kod kuce... neko savjestan ga odao.

...а онај саобраћајац што је ђускао на раскрсници?

vlada opel, ili vlada kljuc, kako su ga zvali. desetak dana beogradskim ulicama vozi ukradeni porse, ali sa policiji najavljenom marsutom. uhvatite me...covek zabavljao i sebe i beogradjane, a izludjivao tadasnju miliciju. dvije godine zatvora, a vjerovatno je ovo uticalo da nastrada u saobracajki bez svjedoka.
veceras ovo bjese na televiziji, ja trazim da ga pomenemo...nije on bio kriminalac, no veseli mlad covjek, koji je zelio zivjeti punim plucima

Ja mislim da ljudi previse projektuju.

Mislim da je Vladu Opela bas bolelo uvo za politiku i Tita, on je drpio dobar auto i hteo da ga provoza, pa se posle napalio kad je video koliko ga ljudi ceka na Slaviji.

A narod ce u svemu naci simboliku kad mu je potrebna.

Мени је много интересантније било када је 1991. или 1992. онај војник мазнуо оклопни транспортер и провозао га сарајевском улицом у Београду...:)
Будала и егзибициониста је увек било за извоз.

jasno, decko je imao porse, a policija fijat 1300. naravno birao siroke ulice, dje se mogao okretati pod rucnom. ali nije to bila obicna jurnjava, nego spektal sa svom publikom, novinarima, fotografima, koji su ga bodrili. cak i mladji policijski kadar je bio na njegovoj strani, doduse ne javno

I to je poenta. Video bih ga kako bi to radio u fići...to može samo Flojd :worth:

Back