Beogradski Bordel

Urwald

Ističe se
Moderator
Poruka
2.785
Tema za teoretisanje...
Recimo da se sex work legalizuje kod nas i da neko otvori bordel u BG-u. Devojke rade svojom voljom, zaposlene su, praćeno socijalno i zdravstveno od prihoda, redovno testiranje, obezbeđenje je u hodnicima ispred svakih vrata. Diskrecija i bezbednost su uvek zagarantovani...

Da li biste koristili ovakav establišment, ako da koliko ste spremni da izdvojite za sat provoda?
Da li biste radili u ovakvom mestu?
Pored toga šta mislite kako bi ovaka odluka uticala na stanje u zemlji?
Šta je po vama pozitivno, a šta negativno u ovoj priči?

Diskutujmo 😊

Tema za teoretisanje...
Recimo da se sex work legalizuje kod nas i da neko otvori bordel u BG-u. Devojke rade svojom voljom, zaposlene su, praćeno socijalno i zdravstveno od prihoda, redovno testiranje, obezbeđenje je u hodnicima ispred svakih vrata. Diskrecija i bezbednost su uvek zagarantovani...

Da li biste koristili ovakav establišment, ako da koliko ste spremni da izdvojite za sat provoda?

Diskutujmo 😊
Ne,nista sto drzava kontrolise ne podrzavam

Tema za teoretisanje...
Sve to što si napisao je pozitivno.
Misliš ima i muškaraca na ponudi? :mrgreen:
Nema negativnog, kako ja vidim.

Bilo bi to kao kada odeš u dobru poslastičarnicu. Imaju slatkiše svih veličina i uskusa, za svakog se nađe po nešto :mrgreen:
Pa morala bih da vidim da li mi to odgovara. Jedno je teorija, drugo realnost.

Jednom sam se dopisivala sa nekim na tviteru.. bivšim forumašem.. i posle nekih mojih pitanja i misli, on mi reče treba da uđeš u to , probaš i vidiš. Ništa ne možeš odlučiti posmatranjem. Tako da ne znam.. vidi čovek da li mu prija ili ko mu prija, i slično. Samo praksa.

Tema za teoretisanje...

Diskutujmo 😊

..zašto bi uopšte u takvim uslovima bila bitna diskrecija? :lol:
Iako bi sve bilo legalno, fino, zdravo, čisto ipak dakle nešto tu ne štima obzirom da je prisutna opcija diskrecija?

Ima onih koji ne žele da njihov partner zna za ovakve izlete 🙃

Sta mislis da li su "ima onih"" u vecini ili manjini?

..inace, nikad ne bih koristila usluge ili radila na takvom mestu..to je totalno van moje interesne sfere..
Povrsni i plitki "drm drm" odnosi me deprimiraju, verujem da bi mi bilo muka od mene same nakon takvih egzibicija...:lol:

Sta mislis da li su "ima onih"" u vecini ili manjini?
To je dosta složeno pitanje...
Iskustveno bih rekao da su najskloniji tome oni koji su u braku i već imaju decu. Video sam više puta to nadelu. Tako da ima dobar procenat takvih kod nas. Lupiću - tipa 35% oženjene populacije/sa decom.
Što se mlađih tiče tu već nisam siguran, ako su u dužim vezama mislim da nisu baš skloni takvim stvarima. Ako su na nečemu površnom... Ma nemaju para da plate 🤣

Back