-Tajun to u ruke evo ti za da se iztroshish dole na igralishtu,nemoj fudbaleri da ti otmu.
-Veks ti ovo turi sakri ima decka koji preturaju deci mladima,oteche ti u knez mihajlovoj.
-Keks to nemoj da ti izpadne,keks to u nedra uzeche ti uchiteljica ako pokazhesh.
-Laku noc sviraci!
-za nas dve zalepe neki tipovi jer smo kako kazu opustene i spontane i prirodne.
-tako nesto-uobrazene,is3povane devojke,pune sebe...
-devojke sa podignutim nosevima imaju mali problem sa sopstvenim samopostovanjem
E ala je postalo gusto kod devojchica,nije valjda da u beogradu biva toliko razlichito nego u prishtini.
Ko Robinson Kruso dodje neko ko zaista voli te osobe,bez da stavljamo etikete mlada kao devojchica pa ovo ono.
Ja sam za varijantu po verziji 'zitiva for life itme,tako da nechu da se mesham i na mene neka se netiche ovaj topic shto se kazhe,dok neko sam prirodno i spontano predstavi lepshu stranu zhivota u kojoj svi zajedno uchestvujemo.
Narode ja sam uveren da se nelazhe shto se pricha da je beograd pun lepih tih mladih devojaka,a devojchice je za do 12-13 godina,pa i 16 ali jer neko bash toliko ide u dubioznost njih da diskutuje pred dvadesetogodishnjacima i josh gore dole koja godina.
Vidimo se u zvezdanom treku stazama na enterprajz iztrazhivanju svemira Bg ili bilo koji drugi nebula galaksiski oblak prepun bashte kadesha taidansa.
Haj svima dovidjenja do oslobodjenja.