BEOGRADSKE BEBE

igornikolic1

Početnik
Poruka
2
Neznam koliko ce ti ovo biti bitno, ali i to je Beograd. Iz licnog iskustva znam da iz porodilista Narodni Front skoro tri meseca izlaze bebe sa KANDIDOM u krvi i da su neke od njih dobile sepsu. O tome se cuti (neznam zasto), a Institut za majku i dete je pun te dece. Moj sin je jedan od njih. Srecom on nema nikakve posledice, ali video sam neke koji ih imaju.

Zaboravio sam da ti kazem da sam o ovome pricao sa novinarom jednih dnevnih novina i da je bio vrlo zainteresovan za temu, sve dok mu gl. urednik nije rekao da je tema nebitna. Mozda na forumu ima radnika Instituta za majku i dete da ovo potvrde!

Mislim da će biti bitno da se informišeš da oko 80% trudnica dođe na porođaj sa kandidom, koju nisu
lečile.. samim tim i deca na porođaju dobiju istu, prolaskom kroz porođajni kanal...
Sigurno je nisu dobile tek tako iz vazduha...

Što ne volim neobaveštenost i neobrazovanost...

Ma dužnost je žene da brine o svom zdravlju, kandida ima uočljivu manifestaciju,
nema šanse da žena ne zna da je ima... I naravno, treba da se leči bez obzira na trudnoću..

Ne treba biti posebno stručan, samo imati naviku da se brinemo o sebi i zdravlju.

Back