Београдска шесторка поново на суду.

Bakunjin

Iskusan
Poruka
5.974
После вишемесечног притвора и ослобађајуће пресуде за активисте АСИ-МУР-а, неко се сетио да би било лепо да се суђење понови и да се потроши још мало новца и кредибилитета.
Видите ли другари националисти, да нисте само ви на мети социјалистичке интернационале и да они нису заборавили ко им је исконски непријатељ ?!
Биће да су још увек љути што сам им распустио ПРВУ ИНТЕРНАЦИОНАЛУ, па су због мене морали да побегну у Америку. :hahaha: :hahaha:

http://www.inicijativa.org/tiki/tiki-read_article.php?articleId=2673

Да избегнемо могуће, а ненамерне грешке, нисам члан АСИ-ја, ово је више гест персоналне подршке идеолошки блиској групацији.
Није доказано да су они бацили коктеле, ослобођени су оптужбе.
Колико су они на "ти" са влашћу, мораће они да ти одговоре, ја не знам, мада ми та прича не пије воду.
Поента је у томе да није истина да се актуелна власт окомила само на десницу, већ веома здушно удара и по другим неистомишљеницима, а све уз веселу песму социјалистичке интернационале.
Историја радничког покрета говори да су комунистима и социјалистима у идеолошким обрачунима, анархисти увек били мета на коју су се врло радо обрушавали и то са посебним жаром.

Back