Београдска општина Чукарица

Poruka
2.372
Поздрав свима који су рођени и живе или су се доселили у општину Чукарица у Београду. Добродошли. Ја сам рођен и живим највећи део свог живота на Бановом брду, центру ове општине, а живео сам и 10-так година и на Лабудовом брду. Волим, и Церак, и Видиковац, и Петлово брдо, мада они припадају општини Раковица, волим и Чукаричку падину, и Жарково, и Железник, и Сремчицу, и све према Ибарској магистрали и око ње све до родног села моје мајке мало иза града Лазаревца. Желим овде да се ми комшије из овог краја дружимо на овој теми. Пријатно свима. Такође, могу и сви шумадинци да нам се придруже на овој теми јер смо ми сви ми тај исти сој, имамо исти мирис траве и цвећа, исти свеж и здрав ваздух, исте звуке и цвркут птица и ноћу зрикаваца, исти менталитет, а такође и сви дошљаци који су дошли у наше крајеве да живе су добродошли на овој теми. Додуше ми у урбаним деловима општине Чукарица немамо пуно природе, али имамо Аду Циганлију тј. Савско језеро и шуму-парк Кошутњак. Хајде да се дружимо овде на овој теми. :)

Back