Beogradjanke...

?:
jeste da dugi nokti kao izgledaju lepo. al koliko cesto cistite to blato ispod, el jednom dnevno ili cesce
Ne verujem da bas beogradjanke negde nesto kopaju, pa da imaju blato ispod noktiju!!!!
Uostalom, ne ide LEPO i BLATO u istoj recenici. Onda ne bi bili lepi, bez obzira na duzinu i boju...
P.S. Ovo tvoje je trebalo da bude duhovito ili...?

sexy lady2005:
?:
jeste da dugi nokti kao izgledaju lepo. al koliko cesto cistite to blato ispod, el jednom dnevno ili cesce
Ne verujem da bas beogradjanke negde nesto kopaju, pa da imaju blato ispod noktiju!!!!
Uostalom, ne ide LEPO i BLATO u istoj recenici. Onda ne bi bili lepi, bez obzira na duzinu i boju...
P.S. Ovo tvoje je trebalo da bude duhovito ili...?

sto da ne ide si cula ti za lekovito blato. to ima u banjama. od toga ti je ten lep. i pomaze reumi.
pa prvo sto ne bi malo kopale, tolika sela oko beograda, a drugo ko da moras da kopas.. pa dovoljno je recimo malo da cistis povrce. ili bilo sta da radis. znaci mora da se cisti, pa koliko puta dnevno? ili to blato ispadne kad su nokti bas dugi
pa lepi su kad su nalakirani. nije mi jasno sto nekad nose nelakirane duge nokte to izgleda bez veze

ma ili

?:
sexy lady2005:
?:
ja ocu da ostanem mala zato imam male nokte.

da i kako cu da ceskam dupe s noktima boli
:D
Bez uvrede, ali tvoja izjasnjavanja su potpuno u skladu sa tvojom fotkom.
Svaka cast,samo napred :!:

sta je tu uvreda, brza sam i slatka
sto je tebi prase uvredljiva kategorija? ok ok ne jedes krmenadle posto su masne i pijes 0.5% bezmasan jogurt...
Pa ok, mora se priznati da nije bas lako biti lep.
Znas onu narodnu: Trpi skote zbog lepote ;)

meni se svidja kad je devojka doterana,naravno ne napadno.ja licno vise volim opustene varijante,mrzim stikle,i nosim ih samo uvece,i to kad izlazim.svidja mi se potpuno prirodan look,sa malo make-upa,pa se toga i pridrzavam.biti prirodno lep je in.

Back