Nije mi jasno zašto Beograđani više vole Novosađanke a Novosađani više vole Beograđanke.
Molim vas objasnite mi zašto je to tako?
Molim vas objasnite mi zašto je to tako?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao sam čisto zbog toga što mi je ortak pričao kako uvek kad ode u NS lakše smuva devojku nego ovde u BG - u.Dušica D.;bt271572:A cure iz Gornjeg Brega luduju za momcima iz donjeg, iliti one tamo vole one vamo, iliti glupog li bloga bogo moj, papir čak i virtualni trpi baš sve, a ja mislila da ova naša napaćena zemlja ima mozgove za izvoz, nema frke, i ovde će neko ostati i oPstati, živele ceca, jeca, seka i tamo neka, dok nam je njih i ovakvijeh nam neće faliti.![]()
To je on msm sanjao,poznato je da su oni tamo preko prilično zatvoreni za dodjoše i potrebno je vreme da te prihvate ...ako te prihvate.Moguće je ,kažem ,da je sada drukčije,ali ovako je bilo mnoge godineUrper;bt271573:Pitao sam čisto zbog toga što mi je ortak pričao kako uvek kad ode u NS lakše smuva devojku nego ovde u BG - u.![]()
Pa jesu oni preko zatvoreni za dođoše, slažem se ja ali valjda vole da se naprave fine pred Beograđanima a sa druge strane Beograđanke više vole Novosađane zato što su fini, dobroćudni i tihi momci pa ih možda zbog toga više gotive.zxy;bt271579:To je on msm sanjao,poznato je da su oni tamo preko prilično zatvoreni za dodjoše i potrebno je vreme da te prihvate ...ako te prihvate.Moguće je ,kažem ,da je sada drukčije,ali ovako je bilo mnoge godine![]()
Ne budi naivan,nisu stvari tako kako na prvi pogled izgledaju,tajne su skrivene...ruže su crvene...Urper;bt271580:Pa jesu oni preko zatvoreni za dođoše, slažem se ja ali valjda vole da se naprave fine pred Beograđanima a sa druge strane Beograđanke više vole Novosađane zato što su fini, dobroćudni i tihi momci pa ih možda zbog toga više gotive.![]()
Svaka čast za ovo, BRAVOTol;bt271590:čista zabluda..i u BG i u NS doselilo sbrda i sreke kolko oš...znači foliranti si svi koji kažu da jesu pravi BG ili NS..akcenat ih odaje a i "zavičaj" vrišti iz duše
ljubav ne poznaje granice i mesta..desi se i zarobi te..pa ti vidi posle čija majka crnu vunu i..to heklanje![]()
I ja odlepim kad čujem devojku sa zagrebačkim akcentom ali ipak mi je kod devojaka najbolji novosadski akcenat, nemam pojma zašto ali je nekako fin, usporenfrodo;bt271621:Jedan moj drug(Beograđanin) je govorio da kada čuje devojku sa zagrebačkim akcentom, totalno odlepi i da mu to odmah pali sva čula... Što bi rekao neko gore, nešto novo i neobično, egzotika...![]()