Beograđanke i Novosađanke

• Začetnik teme Začetnik teme Urper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A cure iz Gornjeg Brega luduju za momcima iz donjeg, iliti one tamo vole one vamo, iliti glupog li bloga bogo moj, papir čak i virtualni trpi baš sve, a ja mislila da ova naša napaćena zemlja ima mozgove za izvoz, nema frke, i ovde će neko ostati i oPstati, živele ceca, jeca, seka i tamo neka, dok nam je njih i ovakvijeh nam neće faliti.;)

Dušica D.;bt271572:
A cure iz Gornjeg Brega luduju za momcima iz donjeg, iliti one tamo vole one vamo, iliti glupog li bloga bogo moj, papir čak i virtualni trpi baš sve, a ja mislila da ova naša napaćena zemlja ima mozgove za izvoz, nema frke, i ovde će neko ostati i oPstati, živele ceca, jeca, seka i tamo neka, dok nam je njih i ovakvijeh nam neće faliti.;)
Pitao sam čisto zbog toga što mi je ortak pričao kako uvek kad ode u NS lakše smuva devojku nego ovde u BG - u. :D

"Pitao sam čisto zbog toga što mi je ortak pričao kako uvek kad ode u NS lakše smuva devojku nego ovde u BG - u. :D"

Pa znaju da se nece odmah zalepiti za nju, jer je dobio malo """""a i lakse je reci : Ta ne radi za mene ova veza na daljinu.... Bas ti je smesan drug.

Urper;bt271573:
Pitao sam čisto zbog toga što mi je ortak pričao kako uvek kad ode u NS lakše smuva devojku nego ovde u BG - u. :D
To je on msm sanjao,poznato je da su oni tamo preko prilično zatvoreni za dodjoše i potrebno je vreme da te prihvate ...ako te prihvate.Moguće je ,kažem ,da je sada drukčije,ali ovako je bilo mnoge godine:lol:

zxy;bt271579:
To je on msm sanjao,poznato je da su oni tamo preko prilično zatvoreni za dodjoše i potrebno je vreme da te prihvate ...ako te prihvate.Moguće je ,kažem ,da je sada drukčije,ali ovako je bilo mnoge godine:lol:
Pa jesu oni preko zatvoreni za dođoše, slažem se ja ali valjda vole da se naprave fine pred Beograđanima a sa druge strane Beograđanke više vole Novosađane zato što su fini, dobroćudni i tihi momci pa ih možda zbog toga više gotive. :D

Urper;bt271580:
Pa jesu oni preko zatvoreni za dođoše, slažem se ja ali valjda vole da se naprave fine pred Beograđanima a sa druge strane Beograđanke više vole Novosađane zato što su fini, dobroćudni i tihi momci pa ih možda zbog toga više gotive. :D
Ne budi naivan,nisu stvari tako kako na prvi pogled izgledaju,tajne su skrivene...ruže su crvene...;):lol:...iskustva naivnih su gorka,tu greške nema:rotf:

čista zabluda..i u BG i u NS doselilo sbrda i sreke kolko oš...znači foliranti si svi koji kažu da jesu pravi BG ili NS..akcenat ih odaje a i "zavičaj" vrišti iz duše

ljubav ne poznaje granice i mesta..desi se i zarobi te..pa ti vidi posle čija majka crnu vunu i..to heklanje ;)

frodo;bt271621:
Jedan moj drug(Beograđanin) je govorio da kada čuje devojku sa zagrebačkim akcentom, totalno odlepi i da mu to odmah pali sva čula... Što bi rekao neko gore, nešto novo i neobično, egzotika... :)
I ja odlepim kad čujem devojku sa zagrebačkim akcentom ali ipak mi je kod devojaka najbolji novosadski akcenat, nemam pojma zašto ali je nekako fin, usporen :D

Back