Beogradjanin kao nacionalna pripadnost na popisu?

Hoce li broj "Beogradjana" na sledecem popisu biti veci od 1%?

• Da

glasova: 9 52,9%
  • Ne

glasova: 8 47,1%

• Ukupno glasova
    17
al' vučeš mi na negde bliže centru, može i onaj deo iznad štajge, Zelenjak, možda Gavrila Principa , tu mi najviše vučeš :think:
Ma ja sam mešanac, ćale sa Dorćola, keva sa Zvezdare, odselili se sa Dorćola ispod Taša, pa srušeni i raseljeni u tadašnju p.m. kod
Plavog Mosta - Medaković. Sadašnja opština boravka Zvezdara, gledam da zbrišem skroz iz Beograda, ionako većinom radim od kuće.

Ako sam pogrešila to je jer te ne čujem i ne vidim, tu bih pogodila milion posto :D
Opet ti.
Pa po tebi na svakoj opštini ima jedna fabrika u kojoj se prave male bebe i onda budu sve iste... :hahaha: - zezam se, ne se ljutiš.

Kolega mi je jutros rekao da ce se na popisu izjasniti kao Beogradjanin i da je to vec uradio na prethodnom. Ne bi mi to bilo nista cudno da ovo nije otprilike deseti put da cujem tako nesto. Da li je moguce da je nekom gradska pripadnost toliko jaka da, iako je objektivno Srbin, njegov najjaci identitet je grad Beograd

Treba ubaciti i : Soroševac, AntiSrbin, Liberal, ... mada je to sve isto s****.

Ma ja sam mešanac, ćale sa Dorćola, keva sa Zvezdare, odselili se sa Dorćola ispod Taša, pa srušeni i raseljeni u tadašnju p.m. kod
Plavog Mosta - Medaković. Sadašnja opština boravka Zvezdara, gledam da zbrišem skroz iz Beograda, ionako većinom radim od kuće.

Opet ti.
Pa po tebi na svakoj opštini ima jedna fabrika u kojoj se prave male bebe i onda budu sve iste... :hahaha: - zezam se, ne se ljutiš.
:D
Dorćol ...i naravno Džej :malav:
Meni svi oni vuku na džejevinu , ne se ljutiš, zezamo se :zcool:

Taš te vadi i vidiš da sam pogodila, rekla sam tu negde blizu centra ,
ae sad častiš , pivčugu ne pijem , ni vino, smrdi mi , ni ........kraće napisati šta pijem, neki voćni bezalkoholni koktelčić i
:drugari:

Objektivno ima razlike izmedju Beograda i ostalog dela Srbije ali i Vojvodina se dosta razlikuje.. Meni se najvise dopadao Beograd iz 80,81,82 godine proslog veka .Ovaj danas je neki miks Sarajeva ,Banjaluke ,Knina ,Pristine izgubio se onaj smek Festa ,Novog talasa ,Bitefa ,zurki i druzenja. Beogradjani se povukli u sebe i prodaju svoje nekretnine ovim novodoslim, Koliko Bgd danas ima stanovnika ,pitajboga kada grad na2 najvece evropske reke nema dovoljno vode a imao je na pretek .
Biće dozvoljene višestruke afilijacije

Ja ću biti Beograđanka i Globanka

Back