Beogradjani u rodnom gradu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да,кад си већ једну изнела,свесно или не! :hahaha:

Ако толико уздижете једни друге,рођени Београђани,требали бисте бити пример нама неукима и некултиинсанима из провинције,како кажете! Али не,пре ми "дођоши"плаћамо ГСП,него ви рођени Беорађани. Немате неикакву свест о солидарности!

Не желим ништа да генерализујем,али прави Београђани,становници ове дивне метрополе нису моралне наказе,напротив!

To je vec nesto drugo, to je bojkot raspalog sistema bez sistema vrednosti
Don't mix grandmas and frogs ;)

- - - - - - - - - -

Zato sto nisam od tvoje "Beogradjanske elite" na kakvu si navikao i pocepala bih te kao ludak novine da smo sada licem u lice :)

Iz cega? 0.o

Lepo kazu - Mozes iscupati devojku iz sela, al ne moz' selo iz devojke ;)

Па,ми то можемо,ми смо сељана,али они кад већ толико "трипују" елиту,нека плаћају и превоз.

Mozda bismo i placali, da imamo nekog iz svoje mila nam provincije, ko je na rukovodecem polozaju, pa nas gleda u tudjem gradu ko svog, pa nas zaposli za stalno, pa nam da i povlasticu
Iha, ne bi bilo zime, al avaj

- - - - - - - - - -

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: ....

-----------
Nosferatu, klip je :super: .... :cmok2:

Ovu bi trebalo u Skupstinu :hahaha:

Mozda bismo i placali, da imamo nekog iz svoje mila nam provincije, ko je na rukovodecem polozaju, pa nas gleda u tudjem gradu ko svog, pa nas zaposli za stalno, pa nam da i povlasticu
Ehh kad bi to tako funkcionisalo,imam rođaka po cjelom yebenom svijetu ali niko da pomogne:mrgreen:Samo se Crnogorci drže,a mi ostali stranci hmm,isto nam je ka vama:confused:

Ehh kad bi to tako funkcionisalo,imam rođaka po cjelom yebenom svijetu ali niko da pomogne:mrgreen:Samo se Crnogorci drže,a mi ostali stranci hmm,isto nam je ka vama:confused:

crrnogorci su diivni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back