Beograđani su se opraštali od ubijene trans devojke - a onda se desio incident koji je naša velika sramota

Oprosti im Noa ako mozes
Da li je Noa lgbt je nebitno..ugasen je jedan mladi zivot i to na brutalan nacin..
Svaki nedolican komentar na ovoj temi neka sluzi na cast onima koji nemaju postovanja prema ubijenoj mladoj osobi
Nejasno je samo šta se dogodi sa tako mladim osobama da u 18 godina menjaju pol, druže se sa narkomanima, alkoholičarima, bivšim robijašima.
Takav život nema budućnost.

I šta ako je bila LGBT?
Zašto bi bilo ko normalan iznosio zastave nekog pokreta, organizacije kada neko pogine, umre?
Zašto praviti cirkus od nečijeg stradanja?
Toj zastavi tamo nije mesto.
Isticanjem te zastave očito se skreće pažnja na privid, ne na biće.

Ko odredjuje mesto za izrazavanje pijeteta?
Ko ima to pravo?

Neki usputni mladici, internet ili zakon?
Ukoliko je odgovor zakon i ako postoji zakon, a postoji, nista nelegalno nisu uradili.
Doneli su zastave koje su sa njom u vezi. Kao osobu je niko od nas ne poznaje, ubistvo je svirepo, ljudi su zapalili svece odajuci postu.
Ko god ti ljudi bili, ja iskreno ne znam ko su ali znam da je sredina vrlo nestabilna ako neka nn osoba ima pravo da nasutira cvece i svece iz bilo kog razloga.

Svaki je pogresan. Makar stajala zastava fudbalskog kluba ili cega god, problem je u osobama koje pijetetski simbol ritaju kao zivotinje a jos veci je problem sto ima mnogo onih koji se sa tim ritanjem saglasavaju.

Ko odredjuje mesto za izrazavanje pijeteta?
Ko ima to pravo?

Neki usputni mladici, internet ili zakon?
Ukoliko je odgovor zakon i ako postoji zakon, a postoji, nista nelegalno nisu uradili.
Doneli su zastave koje su sa njom u vezi. Kao osobu je niko od nas ne poznaje, ubistvo je svirepo, ljudi su zapalili svece odajuci postu.
Ko god ti ljudi bili, ja iskreno ne znam ko su ali znam da je sredina vrlo nestabilna ako neka nn osoba ima pravo da nasutira cvece i svece iz bilo kog razloga.

Svaki je pogresan. Makar stajala zastava fudbalskog kluba ili cega god, problem je u osobama koje pijetetski simbol ritaju kao zivotinje a jos veci je problem sto ima mnogo onih koji se sa tim ritanjem saglasavaju.
Jeste, problem je u divljacima. Ali kada znaš u kakvoj sredini živiš, i šta ta šarena nenormalna zastava predstavlja, onda ne izazivaš situaciju isticanjem te zastave.

Jeste, problem je u divljacima. Ali kada znaš u kakvoj sredini živiš, i šta ta šarena nenormalna zastava predstavlja, onda ne izazivaš situaciju isticanjem te zastave.

Meni je mrska ideja da se sutira bilo cija zastava i gleda ispod oka bilo ciji pomen.

Narocito sto imamo nesto mnogo pomena mladih ljudi u poslednje vreme.
Ne secam se da li su ljudi palili svece Kseniji Pajcin ali znam da smo svi bili zapanjeni njenim ubistvom danima.

Sada smo oguglali na takve vesti...ali meni je ipak tesko da oguglam, mucno.

Back