Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Umesto haosa i nereda, pravim red
Trudim se da se ne sudarim sa nekim
Kad vozim, vozim dovoljno ispred ili iza taksista tako da se nista ne desi... posto znam da im migavci nikada ne rade (cak im ne trubim niti ablendujem kad naprave neki od uobicajenih poteza)
Trudim se da odrzim red u svom stanu/zgradi/oko nje
I trudim se da sirim kulturu
nikad ne bacam papire i ostale tragove ne ostavljam za sobom...ako nema kante...nosim đoobre sa sobom.....tako da...i vi učinite isto.........zasadio sam par drveta i šta sam još....i volim ga...dosta od mene....
isto kao moonja.
s' tim da kada vidim da je neko nešto bacio, ladno ga opomenem da mu je nešto ispalo.
čistim đubre i ispred moje kapije,skupljam kese, kartone...ne verujem šta sve ljudi bacaju van kontejnera.
uradila bih još. ali nemaš sa kim.
kada sam pisala opštini za neke stvari ubediše me da nisam dobro videla..
nemam živaca.
Ne zapisavam svaki cosak, da prostite, strpim se do kuce uz pomoc autosugestije...
vozim bicikl, ne bacam otpatke po ulici, ne pljujem, okupan ulazim u GSP autobus i sirim mio miris ...
lepim mislima sirim pozitivu kroz moj grad ...
smejem se i trudim se da izmamim osmehe na licima drugih... zavrsicu i fax pa da odradim sve zaostale gradjevinske poslove... gde god odem pricam o njemu sa divljenjem da bi ga i drugi zavoleli i dosli... mozda doneli i koju paru za bolje sutra ovog grada...