mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.662
U zadnje vreme volim da prošetam gradom kada je sunčano i primetio sam da beograđani masovno nabavljaju pudlice i šetaju. Koji je razlog ovom ekstremitetu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivi su zapadni fasisti , nacisti i imperijalisti.Koji je razlog ovom ekstremitetu?![]()
A crnci su opasni jer zbog zaštomeni vise smeta sto je grad pun crnaca. pudlice nisu prioritet
nadam se da se salis...A crnci su opasni jer zbog zašto
Ja se nadam da se ti šališ da se plašiš crnaca.nadam se da se salis...
ne vidis ih u mraku u mracnoj ulici, mozes da naletisA crnci su opasni jer zbog zašto
Mani ipak prvo pada na pamet scenario u kom dečko i devojka šetaju kučiće, pa se tako upoznaju.Ja sam stava da kučiće šetaju pritajeni homoseksualci, sretnu se dva šetača kerova, kerovi se pomirišu, porazgovara se malo i nastavi se dalje.
Istina.pas je najbolje "sredstvo" za muvanje devojaka.
kad god sam ga setao, same prilaze, uopste nemas problem da sa nepoznatom devojkom uspostavis kontakt![]()
Sruše ih?Istina.
Još kad imaš Golden retrivera ili labradora 1/1 padaju ničice
Lol..Ne, bre, šarmiriraju ih, a da psi prirom nemaju nameru.Sruše ih?
Ima i toga, ali kad vidiš da su dva muškaraca stali da proćaskaju dok se kerovi mirišu, znaj da nisu tu čista posla.Mani ipak prvo pada na pamet scenario u kom dečko i devojka šetaju kučiće, pa se tako upoznaju.
Neki ljudi u svemu vide gej. Zašto li je to tako?![]()
Auuu hebote sad me baci u duman....moram paziti sa kim žmu priča dok šeta kera? Ja mu inače branim da priča sa tetama? Vid muke i belaja!Ima i toga, ali kad vidiš da su dva muškaraca stali da proćaskaju dok se kerovi mirišu, znaj da nisu tu čista posla.
ja lepo otvorih temuAuuu hebote sad me baci u duman....moram paziti sa kim žmu priča dok šeta kera? Ja mu inače branim da priča sa tetama? Vid muke i belaja!
Pa nesam se nadalaja lepo otvorih temu
https://forum.krstarica.com/threads/prevara-po-istim-polovima.968367/
a ti tamo samo jedan post![]()