A Afroo Zaslužan član Poruka 111.627 17.09.2010. u 14:58 - BEOGRAĐANI GDE ĆEMO NA ODMOR? #876 greba: ma,ja nisam krstena...o tome sam gore pricala Kliknite za proširenje... ...nisam ni ja pa idem u crkvu...i u manastir...i sve obavim po propisu, kažu da onaj gore ne pravi razliku....
greba: ma,ja nisam krstena...o tome sam gore pricala Kliknite za proširenje... ...nisam ni ja pa idem u crkvu...i u manastir...i sve obavim po propisu, kažu da onaj gore ne pravi razliku....
greba Buduća legenda VIP Poruka 28.672 17.09.2010. u 15:02 - BEOGRAĐANI GDE ĆEMO NA ODMOR? #877 affrodiita: ...nisam ni ja pa idem u crkvu...i u manastir...i sve obavim po propisu, kažu da onaj gore ne pravi razliku.... Kliknite za proširenje... ja ne ulazim u ta znamenja i postujem ih.ali svoju veru i onog odozgo nosim u srcu
affrodiita: ...nisam ni ja pa idem u crkvu...i u manastir...i sve obavim po propisu, kažu da onaj gore ne pravi razliku.... Kliknite za proširenje... ja ne ulazim u ta znamenja i postujem ih.ali svoju veru i onog odozgo nosim u srcu
A Afroo Zaslužan član Poruka 111.627 17.09.2010. u 17:14 - BEOGRAĐANI GDE ĆEMO NA ODMOR? #878 greba: ja ne ulazim u ta znamenja i postujem ih.ali svoju veru i onog odozgo nosim u srcu Kliknite za proširenje... ...ja ulazim i to kad god mi se priži prilika...volim šta ću....
greba: ja ne ulazim u ta znamenja i postujem ih.ali svoju veru i onog odozgo nosim u srcu Kliknite za proširenje... ...ja ulazim i to kad god mi se priži prilika...volim šta ću....