Beogradjani, dosljaci, itd..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ne mogu da verujem koliko ovde ima likova koji nipodestavaju sve beogradsko a ovde studiraju, palamude, zive na teretu beograda..a zasto se svi lepo ne vratite odakle ste dosli..
ja sam najvise kivan na sam grad Beograd koji je i dozvolio da raznorazni likovi dodju ovde, od rukovodecih mesta pa do salterusa..zaprljali ste nas Beograd..ne brinite se, necu se vratiti, ovde u CH jeste kriza ,ali se bolje zivi, ali zao mi je Beograda i nedostaje mi, nisu svi imali srece kao ja...
Много има вас београђана, који сте утриповали да сте некаква аристократија ... свете српске краве !
Такви као ти сте болесно уображени, препотентни ... чак делујете као расисти.
Чуј ти ово - ''запрљали сте наш Београд'' :eek: Ееее главо букова :dash: А по чему је то ВАШ ? Да ли га сматрате за своје власништво, своју прћију ... па нико жив не сме да уђе у ''ваше двориште'' :think: Па хајде, истерајте све те ликове, све те дођоше, па око вашег Београда разапните бодљикаву жицу ... и пустите струју кроз њу. Направите свој - резерват, јер такви као ти очигледно нисте људи ... ви сте ''београђани'' !
И у тој Швајцарској где си отишао и где ти је добро, да ли ти неки рођени Швајцарац каже: ''што си дошао овде из неке тамо балканске вукојебине, Београд беше ... шта ћеш ти овде''?
Е због таквих као ти, Србија треба да уђе у ЕУ, па да се у ваш Београд доселе многобројни европљани ... шиптари, црнци, арапи, турци ... Вероватно би ти они улепшали ваш Београд ... пошто га Срби из унутрашњости упрљаше :rtfm:

@ Prevareni_kupac

Da sam na tvom mestu nikada vise to ne bih pomenuo.

Taj glavni grad Beograd nema nikakvu ekonomiju, proizvodnju, poljoprivredu, industriju.....nema bas nista.
Ali sve to ima pljackajucu Srbiju i ti tako masno da je to vise preslo sve mere. Zbog dva miliona beogradjana sedam miliona srba grca da bi obezbedilo vasu "golu" egzistenciju.

U slucaju da ostanete "sami" samo za mesec dana bi ste prvo poceli da se jedete medju sobom a za pola godine tu ne bi bilo kamena na kamenu.

Zato cuti i budi srecan sto jos imate koga da derete.

ko boldovanog - netacno je i zlonamerno

bar je imao do dolaska ovih. pkb beograd je bio jedan od najvecih proizvodjaca hrane, cak su rusima poceli da prodaju fabrike hrane.

a od bgda do smedereva voca i povrca koliko ti duse hoce

ostale privredne grane, da ne spominjem, bar je tako bilo dok ovi nisu zaseli na tudje, to mislim posto raskalasno trose a nisu to zaradili

ДНЕВНИК РАТНОГ ХИРУРГА
http://www.scribd.com/doc/18327809/D...ratnog-hirurga

Цитат:
Prva slika surove istine, a zatim koridor - "put života". Juni 1992. Ranjeni srpski borac, mladić, ime mu nikad nisam saznao, negde kod Modriče: "Doktore, Srbijanac, gde je Beograd?" "Tamo, junače", pokazah rukom u pravcu Beograda. "Okreni me tamo, hoću da umrem gledajući prema Beogradu, tamo je sunce". Umro je posle nekoliko trenutaka... neznani junak. Sećam se mrtvih srpskih mladića koji su tog meseca probijali "put života", spajali Krajinu sa Srbijom. Umirali su ponosni kao Obilići.
Београђани ове речи нека вас сете да сте ви једина нада и највећи могући пораз Срба ,
Београђани сви Срби који не живе у Србији,сви Срби који живе преко Саве и Дрине
у Београд гледају као у светло слободе и знајте да једино ви можете донети
СЛОБОДУ ИЛИ РОПСТВО СРБИМА ,
БЕОГРАДЕ ОДЛУКА ЈЕ УВЕК БИЛА НА ТЕБИ

http://forum.krstarica.com/threads/312013

Ma ko ih j.... najgora bagra... U BG-u nema vise Beogradjana. Lepo je decko ostavio podatak na prvoj strani.
Nema, zato sto u zadnjih 15-20 godina u Beogradu ima sve vise i vise ljudi iz unutrasnjosti, koji misle da su postali veliki gradjani samim dolaskom. I po pravilu su najbucniji i najupadljiviji. Onih pravih gradjana ima saka jada i mogu samo da sede i da placu, posto realno nista drugo vise odavno ne mogu da urade.
A to seruckanje po Beogradu samo pokazuje koliki ste malogradjani i sitne duse kad su vam je Beograd i Beogradjani za sve krivi.

Treba zabraniti na neko vreme dolazak novih useljenika, jer Bg se puni, sve je teze a i skupolje za zivot,a ta mesta ostaju prazna, ekonomija slabi, demografski pad, itd..kao da u Bg tece med i mleko..ja ne znam sta vas sve nagoni ovamo..pricam sve ovo za dobrobit i Bg i Srbije..

Moli se autor ove teme da procita clan 13 stav 1 Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima Ujedinjenih nacija. Cak cu biti i toliko dobar da vam u sastavu ove poruke to ispisem, zajedno sa sopstvenim, slobodnim prevodom, posto nisam uspeo da nadjem doticni dokument na srpskom (mada, s obzirom na to da, koliko sam razumeo, zivite u stranoj zemlji, mozda vam engleski i nije nepoznat). Dakle:

Article 13.

* (1) Everyone has the right to freedom of movement and residence within the borders of each state.

Clan 13.
Stav 1-Svako ima pravo na slobodu kretanja i nastanjivanja u okviru granica svake (svoje) drzave/zemlje.

Iz ovoga proizilazi da se vi otvoreno zalazete za krsenje ljudskih prava. Moram reci da mi je veoma drago sto ne zivite u mojoj zemlji. Imamo mi dovoljno gluposti i bez tako velikodusnog doprinosa vasih.
P.S. Za slucaj da mi ne verujete, prilazem i sajt UN-a gde se i sami mozete uveriti u istinitost mog navoda.
http://www.un.org/en/documents/udhr/

Cim udjemo u EU ,odmah ce se sve promeniti,jel tako..:think:..bezveze kukamo...:rtfm::lol:

Ne crkni magarce do zelene trave...
Ja ovo pisem iz Beograda, i nisam 300 generacijaunazad Beogradjanin, i mene kao klinca nisu pitali kada su me ovde doveli. A tamo gde sam ziveo, tamo se i gradonacelnik zove i preziva kao i ja. I bas bi mi bilo lose da me nisu dirali. A ne da ovde zivim u maloj sobi 3*3. I sada ce mi neko reci pa da idem tamo. Jeste ali u nekim partijama se igra taknuto-maknuto. I sada ni kriv ni duzan prljam ovaj lepi grad , i u tome "nevidjeno" uzivam.... Mislim uzmi se u pamet ti u CH. Sigurno ti tamo tesko i gorko se kajes sto si otisao. Daj bre ....:rtfm:

Moli se autor ove teme da procita clan 13 stav 1 Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima Ujedinjenih nacija. Cak cu biti i toliko dobar da vam u sastavu ove poruke to ispisem, zajedno sa sopstvenim, slobodnim prevodom, posto nisam uspeo da nadjem doticni dokument na srpskom (mada, s obzirom na to da, koliko sam razumeo, zivite u stranoj zemlji, mozda vam engleski i nije nepoznat). Dakle:

Article 13.

* (1) Everyone has the right to freedom of movement and residence within the borders of each state.

Clan 13.
Stav 1-Svako ima pravo na slobodu kretanja i nastanjivanja u okviru granica svake (svoje) drzave/zemlje.

Iz ovoga proizilazi da se vi otvoreno zalazete za krsenje ljudskih prava. Moram reci da mi je veoma drago sto ne zivite u mojoj zemlji. Imamo mi dovoljno gluposti i bez tako velikodusnog doprinosa vasih.
P.S. Za slucaj da mi ne verujete, prilazem i sajt UN-a gde se i sami mozete uveriti u istinitost mog navoda.
http://www.un.org/en/documents/udhr/

sve je receno.:)
katanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back