Beogradjani,ajde sad iskreno!

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
malo pre mi se drugarica vratila iz NS i rekla kako su SVE devojke kopija Natase Bekvalac...to je uzasno...da li je moguce da nemate svoj stil...u Bg-u je isto ali opet ima neke razlike...urbani ljudi...itd...NS je super zbog kulture, cistoce...itd...problem Bg-a je taj sto je prepun pridoslih seljaka...prljate nam grad...seru kako je Bg ovakav i onakav a dolaze ovde...pa koj ce te nam onda? 8)

E evo iskreno ako hoces ja zivim u BG dosta dugo tako da znam ove nase seljanke sve su bre napaljene kao fora dobra smo ribe ma obicne sponzoruse ma sve mi se gade sve su na istu foru samo mi reci volim te i dacu ti sve i tako dalje.Sta da ti kazem vise pritom sto su Novosadjanke lepse,bolje,pametnije,nije im vazno dali im decko ima para i da li ce nositi skupe stvari ma nisu ni SPONZORUSE kao ove nase ja ih mnogo ne poznajem ali te koje poznajem bas so OK.Pa eto toliko

GagaNS:
Bio je to odgovor za onog go se pitao je l test pismenosti.
A što se tiče mišljenja da smo bolje cure od Beograđanki, pa sigurno postoji dobar razlog zašto to većina misli.
Pozdrav :D

Obozavam generalizaciju i sve vrste poistovecivanja, uvek je tako slatko, nevino i klinacki... Nas klub je pobedio u kupu, nasi reprezentativci su pobedili, nasa misica je najlepsa, nase sugradjanke su najlepse...

Pa nije sto smo nase ali da smo lepe lepe smo. Ako smo kod generalizacije mislis li ti i o tome da vecina tih Novosadjanki i Beogradjanki zapravo i nisu prave Beogradjanke i Novosadjanke... Ali na generalizaciji se pozali onome ko je zadao temu a ne meni. Uzgred niko nije rekao ne daj Boze da su sve ostele devojke ruzne, a i nisi valjda ocekivao da cu ja kao Novosadjanka reci da Novosadjanke nisu najlepse, e pa bas jesmo, ako ne verujes dodji na SHtrand pa vidi sam :D
Lepota se prenosi duhom i sharmom a bar se ja trudim da uvek prosipam pozitivnu energiju svud kud prolazim, mislim da je to ono sto Novosadjanke imaju... :D
Pozdrav Beogradu iz Novog Sada

Back