Ne_umisljaj_da_te_muvam
Primećen član
- Poruka
- 614
Evo ja idem 22-og za BG i ostajem jedno 5-6 dana sa drustvom pa preporucite mi neku dobru diskoteku ,da izlazi ova mladja generacija,da navatam nesto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja idem 22-og za BG i ostajem jedno 5-6 dana sa drustvom pa preporucite mi neku dobru diskoteku ,da izlazi ova mladja generacija,da navatam nesto![]()
Ali ja dolazim sam![]()
Evo ja idem 22-og za BG i ostajem jedno 5-6 dana sa drustvom pa preporucite mi neku dobru diskoteku ,da izlazi ova mladja generacija,da navatam nesto![]()
Mislio sam "SAM" na ljubavnom planu jer momak iznad je rekao da dovedem neku ''moju'' ributi si neka kompleksna licnost?
pa no koga drugo
pa nece valjda maloletnice da muva?
e dmauka, dmauka...![]()
Maloletnice? Plavi most? Zbunj?
pa nece valjda maloletnice da muva?
e dmauka, dmauka...![]()
Maloletnice? Plavi most? Zbunj?
Eh, kako danasnja omladine ne zna da se snađe...nekad, pridjes, pitas.."izvinite, molim vas, mogu li da dobijem dvesta grama ribe?"...
Prosek, osam samara i dva telefona...