gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Ovo za kafu i vodu je netačno, Beograd je grad koji ne spava. Može da jede i pije u svako doba dana i noći. I to dobro.
Za muzeje se slažem - katastrofa, tragedija i blam.
Kafici su super, nemaš pojma. I to ljudi naprave super kafić od ničega, u dvorištu ili šupi, ofarbaju stolice u nekoliko boja, zaposle fine klince, i sve to ima neviđeno stila. Beograd po tome liči na Berlin, taj opušteni fazon. Beograđani baš umeju da naprave kafić. Samo ti ne umeš da ga/ih nađeš : )
Ja igram, kad sam u Beogradu
I moji drugari... Možda si otišao u klub u 8 uveče? To je rano za Beograd.
Taksi je najbolji na svetu - relativno jeftin (u poređenju sa evropskim prestonicama), a svi taksisti su intelektualci sa individualnim i originalnim pogledom na svet. Uvek dobiješ mnogo više nego što si platio : )
Haos i slojevi i jesu oznake velikog, starog grada...
Ali ako je tebi NS vrhunac ludila
što da ti uopšte još nešto pišem o Beogradu...
Za muzeje se slažem - katastrofa, tragedija i blam.
Kafici su super, nemaš pojma. I to ljudi naprave super kafić od ničega, u dvorištu ili šupi, ofarbaju stolice u nekoliko boja, zaposle fine klince, i sve to ima neviđeno stila. Beograd po tome liči na Berlin, taj opušteni fazon. Beograđani baš umeju da naprave kafić. Samo ti ne umeš da ga/ih nađeš : )
Ja igram, kad sam u Beogradu

Taksi je najbolji na svetu - relativno jeftin (u poređenju sa evropskim prestonicama), a svi taksisti su intelektualci sa individualnim i originalnim pogledom na svet. Uvek dobiješ mnogo više nego što si platio : )
Haos i slojevi i jesu oznake velikog, starog grada...
Ali ako je tebi NS vrhunac ludila