Београд: Запалио се јер му је паук однео ауто!!

INCIDENT kod Starog sajmišta ponovo je pokrenuo lavinu pitanja u vezi sa pravima i obavezama nesavesnih vozača. Jedno od njih je i da li i po kom osnovu "Parking servis" ima pravo da zadržava nečije vozilo i da li time narušava pravo svojine i druga osnovna ljudska prava. Čitaoci "Novosti" dovode u pitanje ovakvo "konfiskovanje" vozila.
- "Pauk" mi je odneo vozilo zbog nepropisnog parkiranja, a kada sam došao da platim i da ga podignem sa parkirališta, nisu mi dozvolili dok ne izmirim sve neplaćene parking-kazne odranije - navodi nezadovoljni sugrađanin. - To je protivpravno i protivzakonito postupanje kojim direktno utiču na privatnu svojinu kao neprikosnoveno pravo. Bez ikakve izvršne isprave ili sudske odluke oduzimaju vozilo, odnosno konfiskuju nečiju imovinu.
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:533750-Automobile-ne-moraju-da-vrate
delovanje parking servisa nije pravno utemeljeno

- - - - - - - - - -

haha pola od ovih auta tvoji ortaci

Luda zemlja ...uskoro ce ljudima da vade bubrege ako ne plate drzavi sve njene nebuloze:sad2:

nova desavanja iz cuvrenog parkins servisa - jos jedna akcija protiv naroda

BEOGRAD - Radnici Parking servisa pokušali su da odnesu nepropisno parkirani automobil marke "alfa đulijeta", holandskog registrarskog područja, ali je vozač startovao automobil i pobegao.

Do incidenta je došlo u ulici Žorža Klemensoa 15 u centru Beograda, oko 16.00 časova. Tom prilikom je oštetio vozilo Parking servisa, kao i još jedan automobil u blizini.

Povređenih lica nije bilo, a za vozačem se traga.

http://www.smedia.rs/hronika/1765192/kuririnfo-brzi-od-pauka-policija-traga-za-vozacem-alfa-rom

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

odnosenje vozila nije po zakonu, a nije ni tzv `dopunska dnavna karta` tj kazna.

onda proizlazi da policija radi za parking servis umesto da privodi radnike parking servisa zbog protiv pravnog oduzimanja vozlia, jer auto moze da se odnese samo ako ugrozava odvijanje saobracaja ili bezbednost

takodje cena odnosenja je demokratska i nerazumna, verovatno da je tri puta visa od realne. nije ni cudo sto narod bezi od represivne primene pauka ka slobodi

free beograd

tesko je reci ko je kad u pravu a bahatosti ima na obe strane.

servis odnosi aute koje ne bi trebao .odneli su mi jednom sa mesta gde nema znak za zabranu parkiranja dok je 50 m dalje druga ulica gde znak postoji a nisu odneli

vozaci bi hteli autom da udju do lifta.koliko sam samo puta obilazio trazeci mesto pa i stanem 300-400 m dalje pa pesacim

• Podržavam
Reactions: 27E

Back