Beograd: Zabrana prodaje alkohola noću

Nocu su manje guzve, nocu ima parking mesta, nocu im sitna deca spavaju, nocu nisu na poslu.
Noc je dobro vreme za kupovinu."

Ako nismo u gužvi,imamo mesto da se opustimo(parking),sitna nam deca nanaju,a nikakv rad nas ne čeka(nismo na poslu),onda to nije najbolje vreme za kupovinu,već za..:zper:...ma,znam da znaš šta je najracionalnije raditi tada,Hakime..:z:rumenka:

:zcepanje:

A ozbiljno..toliko je iluzorno govriti o državi koja ne funcioniše,da se treba okrenuti gradjenju sopstvenog "paralelnog sveta".
Okrenuti se prijateljima,poznanicima,komšijama,razgovorima sa njima o "sitnicama koje život znače".
Čitati,šetati,ići na sve moguće umetničke perfomanse (izložbe,pozorište,filmske manifestacije,muzeji...čajanke kod poznatih i nepoznatih..ma,ima toga samo ako suviše to želimo,dragi moj!)
Pravljenje "velikih planova za budućnost"(u najmanju ruku "velika očekivanja") retko kad se obistine..a život prolazi i mi ga uhvatiti ne možemo.

Lepo ti rekoh još prošle godine,Hakime moj,da treba otići "tamo,gde Dunav ljubi nebo".
Čak i po ovakvom vremenu (to optimisti nazivaju "zimskom čarolijom"),šetnja će prijati više nego depresivni večernji Dnevnik nacionalne televizije..
A nećeš da me poslušaš..pa,šta ću onda ja? :lol:

:zag:"

Back