bane k
Iskusan
- Poruka
- 5.761
Ko o čemu, dejan 011 o frustracijama. Imaš li još ponešto osim što trubiš jedno te isto, frustracije pa frustracije !bane k poješće te mržnja.
Ko ti je kriv što si nesposoban pa svoje frustracije iskaljuješ na Beogradu i Beogradjanima. Lepo sam ti već savetovao da tu energiju umeriš na nešto korisno umesto besmislene pljuvačine. Vidim da se uopšte nisi osvrnuo na činjenice koje sam izneo u prethodnim postovima nego si nastavio budalaštinama.
Ukoliko nisi u stanju da se izboriš sa tolikom količinom mržnje i frustracija, savetujem ti da potražiš stručnu pomoć. Ne znam da li ima kakva ustanova u tvom mestu - ako nema dodji slobodno u Beograd. Ovde postoji Institut za mentalno zdravlje. Nalazi se u Palmotićevoj ulici na broju 37.
Lep pozdrav iz Beograda !
dejane, i još po neko osim mene stavio ti je do znanja da nisi u pravu, ali ti svakako imaš pravo da teraš po svome, ja ti to ne branim.
Reklo bi se nakon ovog našeg kratkog razgovora da su te tvoje frustracije ipak tvoje stanje a ne moje !
O kakvim činjenicama ti govoriš? Osim ako za tebe nisu činjenice da je BG predodređen da sisa ostali deo Srbije umesto da bude lider i primer u pravom smislu reči. To smo, dragi moj dejane, svi mi s pravom očekivali, da nas povedete i izvedete iz bede kao mesto gde se donose sudbonosne odluke za sve nas. Umesto toga, dobili smo, ŠTA ? Deset godina rasprodaje koa na buvljaku, sve što je moglo i vredelo prodato je a da se niko ovde nije pitao ni za šta.
Uostalom, možda ja i ti treba da prekinemo jer ti stvarno nisi persona koja može kvalitetno da razvije priču. I za kraj, nemoj da te boli činjenica da više BG nije onako omiljen kao što je to na početku zaista bilo. Naivno smo verovali da je tu skoncentrisano ZNANJE, KREATIVNOST, MORAL, KARAKTER, a sad svi možemo da vidimo da je BG ustvari jedna žabokrečina koja srljajući za novcem i materijalnim vrednostima pogubila razum i kompas i srlja već duže u propast. Nije meni više stalo do Vas, ko vas ebe, meni je problem što Vi za sobom neminovno u propast vučete ostatak Srbije, od koje svakim danam otpadaju komadići, jedan po jedan.
Dakle, Srbija danas umesto istinske elite koja bi trebalo da je u glavnom gradu, ima jednu mešavinu koja nit smrdi nit miriše, i ne čudi se onda što Vas svakim danom s pravom preziremo sve više i više. Umesto što vređaš i lupetaš, malo se zamisli i razmisli dokle tako može !?