lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919
buranija:Ma...vazhi...skinuli je s' net-a...
Heh Quen...ako necesh da stavish sliku...NEMOJ..
A ne da stavljash kao TVOJU sliku manekenke...pih
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
buranija:Ma...vazhi...skinuli je s' net-a...
Heh Quen...ako necesh da stavish sliku...NEMOJ..
A ne da stavljash kao TVOJU sliku manekenke...pih
Tommy_V:a ona lepotica sa "what the *" pogledom... da li ona zivi u beogradu?! a lave?!
buranija se nije umio tog jutra pa me procitao pogresno?buranija:Nemogu da podnesem bilo ko da pljuje po bgd-u tako...To me izludjuje..ako ti se ne svidja SELI SE...antihrista:ah da dodam :go go buranija! Beograd je bre prelep grad i ne treba grad tj ulice i zgrade izjednaciti sa bedom koja nam se svima uvukla u dzepove. nikada nisam cula da stanovnici nekog grada vise pljuju po istom od beogradjana. trebalo bi da se takvi zapitaju u cemu je njihov problem?obozavam Beograd![]()
Zhiveo BGD...za vjek i vjekova...AMIN
Ja se umivam SVAKOG jutra....sad se ja ljutim... :x :x :xantihrista:buranija se nije umio
srbijadotokija:POMOZI NAM DA SKAPIRAMO STA SI TI OD TO DVOJE![]()
A shta si ti da ODLUChUJESh O TOME????srbijadotokija:POMOZI NAM DA SKAPIRAMO STA SI TI OD TO DVOJE![]()
TUZIBABOburanija:A shta si ti da ODLUChUJESh O TOME????srbijadotokija:POMOZI NAM DA SKAPIRAMO STA SI TI OD TO DVOJE![]()
RASTOOOOOOO.....
PLEASE t.c.![]()
PA KO PLJUJE?buranija:Nisam tuzhibaba samo me UZhASNO NERVIRA kad mi pluju po BG-u... :x :x :x