Beograd (Srbija): najorganizovaniji Eurosong, Eurobasket, Davis Cup meč,...

Eh sto volite da se hvalite, kao da ste uhvatili boga za m...Eurosong, vasar ko vasar

Nas hvale drugi a vi imate problem da morate sami sebe da hvalite.
Koliko znam, "oluja" je nešto poslednje bilo-šta što ste uspeli da organizujete (uz pomoć amerikanaca i ostalih antihrista) i da nije tragično bilo bi komično. Toliko o vašim organizacionim sposobnostima.

@draGo
U Bg-u zivi mnogo ljudi jer su pobjegli iz juznih pasivnih krajeva (sto iz polit, sto iz ekonomskih razloga) tako da je Bg najveci grad na balkanu (ali bez cistih WC-a, sto je vec receno na drugoj temi o klonjama). A jug gotovo prazan (naseljavaju ga Albanci)

Mnogi su u Beograd pobegli iz:
Gračaca, Obrovca, Vukovara, Zagreba, Zadra...

Jug nije prazan jer postoje i drugi veliki gradovi kao što su Niš, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Požega, Kruševac, Novi Pazar, Ivanjica...

U prevodu, atlas ispred sebe ili makar Google-Earth, pa "u školu"... ;)

Nikada područje Šumadije i Zapadne Srbije nije bilo naseljenije nego sada.

Iako i dalje imaju mnoge probleme broj stanovnika raste dosta u Jagodini i Čačku ali i u Kraljevu, Kragujevcu i Valjevu. Čačak već ima 100.000 stanovnika, broj stanovnika u Nišu stagnira i sada nije drugi grad po broju stanovnika nego treći.

Doduše iseljavanja postoje u južnom i istočnom delu Srbije (koji je po meni najlepši, mislim što se tiče prirodnih lepota, planina, jezera itd) koji je ranije u rimsko doba bio ubedljivo najnaseljeniji deo.
(ovo ne važi za Preševo i Bujanovac, tu broj stanovnika raste).

Na jugu Srbije je negativan trend prirastaja pucanstva. Ako lazu vasi podaci lazem i ja. U nekim mjestima skoro duplo manje rodjenih no umrlih tijekom prosle godine. Gospodarstvo u agoniji. nema posla za mlade, te ovi moraju pobec ako ne u inozemstvo a ono u Bg, Ns ili negdje na nordwest.A koji je to grad veci od Nisa (ne racunajuci Bg)?

Ako si hteo da napišeš da u Srbiji stanje nije baš najbolje, složiću se sa tobom.
Ali, pošto mi tvoj post izgleda veoma ostrašćen u stilu "Neka komšiji crkne krava" i deluje navijački... onda moram i da se pozovem na neke činjenice...

Što se veličine gradova tiče, pa nabroj ti meni gradove u Hrvatskoj koji su veći od Niša ili Novog Sada.
Među većim gradovima zaboravio si Kragujevac sa skoro 200.000 stanovnika:
http://www.kragujevac.org.yu/upoznajte_grad/stanovnistvo.htm

Inače, najveći gradovi Srbije su: Beograd (1.136.786), Novi Sad (215.600), Priština (200.000), Niš (173.400), Kragujevac (146.000), Leskovac (156.252), Prizren (121.000) i Subotica ...

http://www.arhiva.srbija.sr.gov.yu/cms/view.php?id=1010
http://www.srbijaturizam.com/sadrzaj.php?kat=9

A sada, pošto sam ti argumentima izbio osmeh i zlobu sa lica, da vidimo kakvo je stanje u Hrvatskoj po tom pitanju...

Ako si hteo da napišeš da u Srbiji stanje nije baš najbolje, složiću se sa tobom.
Ali, pošto mi tvoj post izgleda veoma ostrašćen u stilu "Neka komšiji crkne krava" i deluje navijački... onda moram i da se pozovem na neke činjenice...

Što se veličine gradova tiče, pa nabroj ti meni gradove u Hrvatskoj koji su veći od Niša ili Novog Sada.
Među većim gradovima zaboravio si Kragujevac sa skoro 200.000 stanovnika:
http://www.kragujevac.org.yu/upoznajte_grad/stanovnistvo.htm

Inače, najveći gradovi Srbije su: Beograd (1.136.786), Novi Sad (215.600), Priština (200.000), Niš (173.400), Kragujevac (146.000), Leskovac (156.252), Prizren (121.000) i Subotica ...

http://www.arhiva.srbija.sr.gov.yu/cms/view.php?id=1010
http://www.srbijaturizam.com/sadrzaj.php?kat=9

A sada, pošto sam ti argumentima izbio osmeh i zlobu sa lica, da vidimo kakvo je stanje u Hrvatskoj po tom pitanju...

o cemu vi to diskutirate...neda mi se sve citati...
normalno je da Srbija ima vece gradove od RH, pa ima vas bar tri puta vise...i zbog cega je to bitno, odnosno sto bi to trebalo da znaci...
iako velicina nekog grada nista ne kaze o kvaliteti zivota u njemu...dapace u manjim gradicima je kvaliteta zivota veca....

o cemu vi to diskutirate...neda mi se sve citati...
normalno je da Srbija ima vece gradove od RH, pa ima vas bar tri puta vise...i zbog cega je to bitno, odnosno sto bi to trebalo da znaci...
iako velicina nekog grada nista ne kaze o kvaliteti zivota u njemu...dapace u manjim gradicima je kvaliteta zivota veca....
A ti si jedna od onih "velicina nije bitna" devojaka?

Imamo i zasta da se hvalimo , na ovakvom spektaklu bi nam pozavidele mnogo jace zemlje.

Ma da , i na jednoj javnoj klonji u BGu bi nam pozavideo Mozambik a kolicini djubreta pored reke nam se

divila cela masa turista koji su naravno placali 5 iljada i devesto dinara da dodju taxijem od Zire do Terazija

Treba da nas je sramota . Mi smo ono - smrdimo i kaljavi smo do vrata , a stavljamo dezodorans i kravatu .

odlichno je odradjeno, stvarno. do yaya.

jedino mi je bregovic bio...hm... i onaj spot o 'plavima'..kosarkasi, odbojkasi...:roll: malo blam, al ajd'.
i onaj jedan spotic o srbiji...gde smo imali priliku da vidimo livadu, drvo i crkvu. :neutral:

al' to je sica, stvarno je super sve izgledalo

slazem se u potpunosti , sama organizacija i takmicenje je proslo savrseno i voditelji su bili odlicni za divno cudo , jedino je i po meni Brega usrao al dobro i to neko voli verovatno .

slazem se u potpunosti , sama organizacija i takmicenje je proslo savrseno i voditelji su bili odlicni za divno cudo , jedino je i po meni Brega usrao al dobro i to neko voli verovatno .

prave mu usluge kao da je oslobodio beograd.....
kakva reklama za čovjeka koji bi trebao već godinama sjediti kući i udarati po daljinskom ..
stvarno me to iznenadilo.
inače je sve bilo odlično..

za 10!!!!!
:klap:

šteta što izrael nije bolje prošao. imali su odličnu pjesmu.

hej covjece, niste vi neka tunguzija, ili neko africko pleme pa da niste u stanju dobro organizirati jednu priredbu...:dash:
to je najnormalnije na svijetu da ste to dobro odradili...sta se tu ima cuditi, pitam se...
e, bas svasta...

Ако је то тако лако као што ти кажеш, зашто онда Финци пре 2 године нису организовали Евровизију на овом нивоу, већ је проглашена за најгоре организовану у последње време.

Back