БЕОГРАД: Срамота – полиција тукла православни народ са децом из породичне шетње

Није он поп, он се само облачи тако. А иначе је пандурчина већа од ових жандара у шлемовима.

Изгледа да си сам себе описао.

А дотичном ниси ни до оног његовог опанка, који носи и лети зими.
Могао би мало да свратиш до зграде владе Србије, најсигурније је да то буде субота, око 15 часова, када се окупља народ, или увече, када се Литија заврши повратком испред зграде владе око 19 часова и 30 мнута, па да му пољубиш руку и извиниш се за ове твоје грозне написане речи.

О томе, ко је монах Антоније, било би боље да се сам увериш, а не да сричеш оно што ти је неко у "поверењу" саопштио! Како те није срамота?! Ако ниси ово знао, прочитај:

"ЗАШТО ВЕРУЈЕМО ОЦУ АНТОНИЈУ (ДАВИДОВИЋУ)"

А ово је слика, која више говори од 1000 речи, а нарочито о томе да је "парадирало чак 2000 настраних" :zper:

manjina ugrozava vecinu u Beogradu.jpg

Изгледа да си сам себе описао.

А дотичном ниси ни до оног његовог опанка, који носи и лети зими.
Могао би мало да свратиш до зграде владе Србије, најсигурније је да то буде субота, око 15 часова, када се окупља народ, или увече, када се Литија заврши повратком испред зграде владе око 19 часова и 30 мнута, па да му пољубиш руку и извиниш се за ове твоје грозне написане речи.

О томе, ко је монах Антоније, било би боље да се сам увериш, а не да сричеш оно што ти је неко у "поверењу" саопштио! Како те није срамота?! Ако ниси ово знао, прочитај:

"ЗАШТО ВЕРУЈЕМО ОЦУ АНТОНИЈУ (ДАВИДОВИЋУ)"

А ово је слика, која више говори од 1000 речи, а нарочито о томе да је "парадирало чак 2000 настраних" :zper:

Nije bilo puno i na hrišćanskoj strani. Suštinski dve male grupe od par stotina blokirale milionski grad.

Nije bilo puno i na hrišćanskoj strani. Suštinski dve male grupe od par stotina blokirale milionski grad.

Види се да ниси погледао снимак. Да јеси, не би овако писао. Полиција (жандармерија) је стално повећавала свој број, правила прстенове око околних улица, па је тако СПРЕЧАВАЛА да се било ко прикључи овој групи који су блокирали саобраћај на раскрсници.

Имаш на том снимку, детаљ, када се један део окупљених ускомешао и јурнуо ка назад, да би спречили то што су уочили, како полиција неке људе буквално баца на бетон и хапси и неда им даље ни корак!

На снимку (ВИДЕТИ на 36:00) се види да су то били неки монаси, који су хтели да се прикључе овима на раскрсници.

Да је тако, како ти објашљавам, сведочи и снимак ПРЕСЕЦАЊА ове групе, на две групе,
убацивањем два три реда припадника жандармерије.... лепо се то види на снимку. (ВИДЕТИ на 27:42)
ПОЈМА немаш како су се људи све довијали да би се пљикључили овима на раскрсници. Била је то немогућа мисија. Да изабереш, или да улазиш у сукоб са полицијом, бежиш им, трчиш ка овим окупљенима, али џаба, онда следи одвођење и да ли хапшење, претресање (имаш и те случајеве) УГЛАВНОМ све су радили да би спречили било кога да уђе код ових које је полиција опколила и држала у некаквој врсти "обруча".

Back