BEOGRAD SPREMAN ZA DOČEK KANCELARKE MERKEL: Zastave Srbije i Nemačke na Geneks kuli

па не баш.
споменула је,ако сам добро чула,а јесам, да има и чланица ЕУ које нису признале КиМ.
можда је празна прича да нас терају на признање или шта знам :think:
Jeste, spomenula je i to ali je na kraju rekla da okoncanje toga procesa treba da bude priznanje, ne tim recima kao sad ja, nego drugacijim, ali poslusaj.
Ne bih znala šta mi tražimo , ali valjda da nas ne rastrganu ..

Ne bi se reklo da mi tu puno imamo izbora

Da smo u rangu država sa 50+ miliona stanovnika i sa oružanom silom tog gabarita verovatno bi mnogo zavisilo od nas

Uvek mi je čudan taj naš nesrazmer u kome mi mislimo da svet zavisi od nas... ako ćemo tako što ti nisi CEO u Coca Cola ?
Imali si sve uslove, je li?
Nemamo izbora sto se ekonomije tice jer smo siromasni i svaka je saradnja i zemlja dobrodosla (koja ima iskrene namere za ekonomsku saradnju) ali to ne znaci da treba da slusamo njihov diktat i priznamo Kosovo ni u kom vidu, ni "celo", ni "pola" kao sto hoce Vucic i opet, gledam ga, to naglasava.

Pa on je stvarno zavrsio fakultet .I to u vreme Jugoslavije kada nisi mogao da kupis diplomu. Pogledaj vladu i danasnje politicare ,niko ne zna Engleski ,Brnaba zavrsila neki levcha dopisni faks u USA ,Sapic doktorirao na Union ? fakultetu dok je jos bio u Lazarvcu.,Nesa Slina kupio diplomu,Mali prepisao ceo rad sa tackaka i zarezima ,Becic kondukter ,tako da i nemaju obrazovan kadar osim njega ,Maje Gojkovic,,,,,
kojih godina je završavao fakultet

Кривица је када немаш могућност да видиш како један свет , Западни свет, пропада и ломи се а ти му и даље подносиш рапорт, односиш се према њему као према доминантном .
И сама знаш какав је џин кад пада.
Не треба му стајати ни преблизу, ни предалеко.

Moj stav o Nemcima , ni malo pozitivan, došao je "kroz firme"

Radila sam u firmi jednog velikog nemačkog brenda i sa ove distance veće farse i licemera od Nemaca nema .. to je tako odvratno, da čak i spram Hrvata se može imati neko poštovanje, a za njih ama baš nikakvo

Najveći i najgorionaj licemeri i lažovi, a stepen ljigavštine na skali od nula do Vučić se upucava Merkel je 5XVučić se upucava Merkel

Prvo što ako imaju "posrednika" u stanju su da od njega stvore monstruma, koji se spram ljudi ponaša , ne kao prema stoci, već kao prema potrošnoj robi. Istovremeno oni kada dolaze izigravaju prema tim mobingovanim ljudima kao "ogromno poštovanje", a čim se zatvore vrata oni pritisak na one na vrhu da najogavnije torture sprovode spram onih na dnu

Takođe i predstave ... imaju planetarni brend , lik kome su ga "dali" kupuje i upropaštava fabrike u Srbiji, a kada oni dolaze ide predstava - ne izlazite da oni ne pomisle da ima ovde još firmi

I mi kreteni verujemo da oni kao ne znaju "šta on radi" - a najizvesnije je da je radio ono što oni traže

Imala bih još ljigavština pisati do sutra ... bolesni ljudi koji su i ove naše prostore zatrovali svojim nakaznim sistemom .. za njih su USA merilo korektnosti.
teško je mnogima, jako teško, da shvate smisao mudre izreke:

"BOLJE DA TE PONIŽAVA TVOJ NEGO TUDJIN"

Moj stav o Nemcima , ni malo pozitivan, došao je "kroz firme"

Radila sam u firmi jednog velikog nemačkog brenda i sa ove distance veće farse i licemera od Nemaca nema .. to je tako odvratno, da čak i spram Hrvata se može imati neko poštovanje, a za njih ama baš nikakvo

Najveći i najgorionaj licemeri i lažovi, a stepen ljigavštine na skali od nula do Vučić se upucava Merkel je 5XVučić se upucava Merkel

Prvo što ako imaju "posrednika" u stanju su da od njega stvore monstruma, koji se spram ljudi ponaša , ne kao prema stoci, već kao prema potrošnoj robi. Istovremeno oni kada dolaze izigravaju prema tim mobingovanim ljudima kao "ogromno poštovanje", a čim se zatvore vrata oni pritisak na one na vrhu da najogavnije torture sprovode spram onih na dnu

Takođe i predstave ... imaju planetarni brend , lik kome su ga "dali" kupuje i upropaštava fabrike u Srbiji, a kada oni dolaze ide predstava - ne izlazite da oni ne pomisle da ima ovde još firmi

I mi kreteni verujemo da oni kao ne znaju "šta on radi" - a najizvesnije je da je radio ono što oni traže

Imala bih još ljigavština pisati do sutra ... bolesni ljudi koji su i ove naše prostore zatrovali svojim nakaznim sistemom .. za njih su USA merilo korektnosti.
samo bih dodala da im je takav princip rada i u nemackoj,
i to u svim firmama, sektorima, nivoima,
ode su ljudi bukvalno robovi,
nebitno dal domaci il stranci,
i oni vec od starta traze "monstruma"
za takve pozicije bicovanja podredjenih,
posle ih samo malo oblikuju,
sto ce reci da na takvu poziciju
nece staviti postenog, vrednog, moralnog coveka,
koji ima neophodno znanje,
pre ce staviti onog manje kvalifikovanog idiota
koji ce sve raditi da bi se "dokazao"

samo bih dodala da im je takav princip rada i u nemackoj,
i to u svim firmama, sektorima, nivoima,
ode su ljudi bukvalno robovi,
nebitno dal domaci il stranci,
i oni vec od starta traze "monstruma"
za takve pozicije bicovanja podredjenih,
posle ih samo malo oblikuju,
sto ce reci da na takvu poziciju
nece staviti postenog, vrednog, moralnog coveka,
koji ima neophodno znanje,
pre ce staviti onog manje kvalifikovanog idiota
koji ce sve raditi da bi se "dokazao"

To sam shvatila kada mi je sestra iz Australije rekla da je kod njih došao menadžer ( ranije su imali supervajzera) koji je mlad, drzak i gonič robova i da mu niko ništa ne može

Pre toga supervajzer je trćao između dva radnika kada se posvađaju da ih miri, zagledao ih da li su bledi , imali dane odmoa kada hoće

Misterija je rešena kada sam pročitala da je u tu privrednu oblast ušla nemačka firma .

Мени је понижавајуће да Немачка ,као држава која је извршила агресију на СР Југославију и тренутно директно учествује у окупцији једног дела Републике Србије , буде уопштено дочекана са таквим почастима

Да се ја питам онда би сваки чесник агресије према српском народу од 1990 до данашњег дана био ухапшен и процесуиран .Укључујући Клинтона ,Бајдена
и свих осталих белосветскох олоша ..

Оптужница која је била подигнута против тих БАНДИТА је била исправна и имала је право упориште у закону наше земље ..

а то што су окупантске санге одбиле да спроводе законе након што су извшрили државни удар 2000 године , то је друга ствар..
Bravo drugarice , tako razmišlja svaka zdravorazumska osoba sa integritetom i ličnim dostojanstvom :bravo:

Jeste, spomenula je i to ali je na kraju rekla da okoncanje toga procesa treba da bude priznanje, ne tim recima kao sad ja, nego drugacijim, ali poslusaj.

Nemamo izbora sto se ekonomije tice jer smo siromasni i svaka je saradnja i zemlja dobrodosla (koja ima iskrene namere za ekonomsku saradnju) ali to ne znaci da treba da slusamo njihov diktat i priznamo Kosovo ni u kom vidu, ni "celo", ni "pola" kao sto hoce Vucic i opet, gledam ga, to naglasava.
U kom kontekstu je spomenula migrante kod nas ?

Nešto sam gadljiva da mi je bilo muka bilo šta od toga oko nje da pogledam , a na ovo natrčah u nečijem usputnom komentaru?

U kom kontekstu je spomenula migrante kod nas ?

Nešto sam gadljiva da mi je bilo muka bilo šta od toga oko nje da pogledam , a na ovo natrčah u nečijem usputnom komentaru?
Ne znam, gledala sam odnekle obracanje i ni ja nisam cula da je pricala o migrantima.

Vucic je spomenuo migrante da nam je pomogla 2015 oko njih i toliko sam cula.

Back