BEOGRAD SE PRIPREMA,ZA TURISTICKI BUM !

Prema najnovijim vestima,iz Skupstine Beograda,postoje veliki planovi,za narednu turisticku sezonu.Beograd

ima nameru.da "pomrsi" turisticki primat,Budimpeste i Beca.Izvanredno agilni Gradonacelnik Beograda,zeli da

iskoristi neverovatan geografski polozaj,koji beograd zauzima.Sa dve velike reke,koje prolaze izmedju Novog

i starog dela,Beograd ima sve prirodne performanse,da postane lider,medju velikim turistickim destinacijama u

ovom delu evrope.U beogradu se ubrzano radi,na velikom prosirenju centralne pesacke zone.Uredju se obale

Save i Dunava.Beograd je za poslednjih desetak godina,obnovio broj visoko rangiranih hotela,pznatih hotelskih

lanaca,najvise klase.Organizovan je vrlo veliki broj Hostela,za turiste,manje platezne moci.Hrana u restoranima

nalazi se na najvisem evropskom nivou.Kupuju se novi tramvaji,autobusi...Beograd se zahuktava,postaje jedna

od najlepsih i najmodernijih,evropskih prestonica.Pred Beogradom,nalaze se veliki i uspesni dani.:zlud:

usce_medium.jpg

Dragi moj "Zakasneli". Kruzeri su veliki turisticki brodovi,koji kruze rekama i morima,posecujuci usput,mnoge mnoge gradove,koji se nalaze
na obalama tih reka i mora.Narvno da turisti ne prolaze pored beograda a da ne ostanu dan dva,i da razgledaju grad.To su dakle turisticki brodovi,
koji "kruze".To nisu linijski brodovi,koji idu od tacke A do tacke B.U tome je razlika ,druze moj "Zakasneli".Mozda si malo zakasnio,ali ne toliko
da ne pravis razliku,izmedju "Kruzera",i Brodova na linijskoj plovidbi.Pozdravljam te,"Zakasneli",i mozda se sretnemo na nekom stranom
"Kruzeru",jer mi ih na zalost,nemamo.

Back