Beograd pred reprizom protesta 96/97.

Zamisli da treba da kupimo ili bar iznajmimo 500.000 desetometarskih brada!
A i di da nađemo vaške u tolikom broju? :lol:
Puno bi to koštalo!

Nego, lepo ti ovu tvoju originalnu ideju sačuvaj za vaše performanse, vi imate para. :mrgreen:

Mi radikali smo, ionako, malo tradicionalnije nastrojeni. :)

Ko ce da vam dodje na demonstracije - Torrente, Jary, Mitke, Biljana, Sandrina i neki sto nisu iz Beograda vec iz Zlosela, Smradine, Przogrnjaca, Stajkovaca......

vreme je da za jedne rusilacke demonstracije u beogradu sa ciljem odbrane izborne volje gradjana. predlazem da grand finale bude u krunskoj ulici gde ce ogorceni gradjani pokazati uz pomoc rekvizita koji sacinjavaju pokvarena jaja i trulo povrce sta zaista misle o diktaturi nedemokratske stranke nad beogradom.

vreme je da za jedne rusilacke demonstracije u beogradu sa ciljem odbrane izborne volje gradjana. predlazem da grand finale bude u krunskoj ulici gde ce ogorceni gradjani pokazati uz pomoc rekvizita koji sacinjavaju pokvarena jaja i trulo povrce sta zaista misle o diktaturi nedemokratske stranke nad beogradom.

Sad ce Biljana da ti posalje od svekrve iz Zlosela kvarna jaja koja prodaje po selu:mrgreen:

pa pojavi se tamo a ne da prdis sa 300 km udaljenosti

Iako živim u Beogradu, iako sam sigurna da ću na neki način osetiti "blagodet" radikalske vladavine, po ko zna koji put kažem: jedva čekam da formiraju vladu, da vladaju ceo mandat, pa da vidim sve ove njihove obožavaoce, koji su se ovako danas raspištoljili po pdf, kako na sledećim lokalnim izborima zaokružuju ove "lopove" iz DS. A 4 godine prođu očas. :lol:

Ali, jedva čekam.

to sam i ja rekao 1991 kad je narod sa 102 posto birao slobu.ostao deset godina na vlast i izbrisao srbiju iz evropu i geografski i istoriski i privredno i politicki.
dal ce i beograd doziveti istu sudbinu.

Back