Beograd prajd 2019

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

момоа

Stara legenda
Poruka
78.843
Pa da nastavimo tamo gde smo stali, nadam se da ce kolege imati razumevanja da mi ne zatvaraju temu i ne razapinju me.

Podrzavate li odrzavanje prajda, smeta li Vam i zasto? Mislite li da je pozitivna manifestacija ili ne i zasto?

Nadam se da ova tema nece biti kljuc za otvaranje pandorine kutije i da se nece staviti kljuc na istu, te molim sagovornike da ne reže, laju ili kevcu i ponasaju se u skladu sa elementarnim civilizacijskim normama. Hvala.

Amfilohije.jpg

Pa da nastavimo tamo gde smo stali, nadam se da ce kolege imati razumevanja da mi ne zatvaraju temu i ne razapinju me.

Podrzavate li odrzavanje prajda, smeta li Vam i zasto? Mislite li da je pozitivna manifestacija ili ne i zasto?

Nadam se da ova tema nece biti kljuc za otvaranje pandorine kutije i da se nece staviti kljuc na istu, te molim sagovornike da ne reže, laju ili kevcu i ponasaju se u skladu sa elementarnim civilizacijskim normama. Hvala.

Ne, ne podržavam. Zato što je to bolesno i za mene nikada neće biti prihvatljivo.

Podržavam slobodu okupljanja ali ne i egzibicionizam i striptiz po ulicama kako je to na paradama u Berlinu i San Francisku. Neka idu leti na nudističke gej plaže i u striptiz gej klubove ako im je do toga. Mislim da će u Srbiji parade i ostati na nivou šetanja u principu pristojnih ljudi uz eventualno pojedine ekscentrike koji će se šminkati i biti trandže ali to je ipak sve u granicama dok ne krenu da izvode striptiz a mislim da se to neće usuditi sve i da ih štiti hiljade pandura.

Poslednja izmena:
Podržavam slobodu okupljanja ali ne i egzibicionizam i striptiz po ulicama kako je to na paradama u Berlinu i San Francisku. Neka idu leti na nudističke gej plaže ako im je do toga. Mislim da će u Srbiji parade i ostati na nivou šetanja u principu pristojnih ljudi uz eventualno pojedine ekscentrike koji će se šminkati i biti trandže ali to je ipak sve u granicama dok ne krenu da izvode striptiz a mislim da se to neće usuditi sve i da ih štiti hiljade pandura.

Slazem se. Tako samo pogorsavaju polozaj sami sebi.

Podržavam slobodu okupljanja ali ne i egzibicionizam i striptiz po ulicama kako je to na paradama u Berlinu i San Francisku. Neka idu leti na nudističke gej plaže ako im je do toga. Mislim da će u Srbiji parade i ostati na nivou šetanja u principu pristojnih ljudi uz eventualno pojedine ekscentrike koji će se šminkati i biti trandže ali to je ipak sve u granicama dok ne krenu da izvode striptiz a mislim da se to neće usuditi sve i da ih štiti hiljade pandura.

Nikad se ne zna šta patrijote mogu još da ispregovaraju sa gospodinom predsednikom i dobiju za aminovanje parade.

Ne treba nam takav vid ponosa.
Ko sta radi u svojoj sobi je njegov problem i ne smeta mi,ali da se ponosis time je pomalo bolesno.
Kao kad bi se skupljala parada ljudi koji jedu prasetinu,ili ne jedu mlecne proizvode....
Glupost koja samo iritira ljude a organizatori su verovatno doobro placeni da bi taj deo populacije bio guran u prvi plan.
Da nije tih okupljnaja,mislim da bi bili mirniji i sretali bi se sa manje diskriminacije.

Treba nam.

Da nije tih okupljnaja,mislim da bi bili mirniji i sretali bi se sa manje diskriminacije.
Netačno. Nego će se manje diskriminacije desiti zbog paradiranja.

Uporedićemo nedelju sa prvom paradom, pa ćemo videti (da sam u pravu, kao i uvek u svemu ikada u istoriji galaksije).

Ko sta radi u svojoj sobi je njegov problem i ne smeta mi,ali da se ponosis time je pomalo bolesno.
Kao kad bi se skupljala parada ljudi koji jedu prasetinu,ili ne jedu mlecne proizvode....
Glupost koja samo iritira ljude a organizatori su verovatno doobro placeni da bi taj deo populacije bio guran u prvi plan.

Pa recimo dok ih 90ih nije bilo, svi su bili bas tolerantni prema njima

Netačno. Nego će se manje diskriminacije desiti zbog paradiranja.

Uporedićemo nedelju sa prvom paradom, pa ćemo videti (da sam u pravu, kao i uvek u svemu ikada u istoriji galaksije).
Stavljanjem prsta u oko se ne postize nista,osim rekacije na akciju.
To sto je na jednog peedera 5 policajaca,pa niko i nece da ide da se obracunava sa njima,to je pitanje za vlast.
Ima se da se obezbedjuju parade,mitinzi a nema dovoljno ljudi da se na ulicama ne ubijaju kao na Divljem Zapadu,nema saobracajaca da iskljucuju iz saobracaja pijane,bahate,drogirane vozace...itd.
Treba jednostavno ignorisati potpuno bilo kakve akcije takvog tipa,da ni jedna televizija ili novina ne objavi nista o tome,da nema ni jednog coveka na ulici kad se setaju.
I shvatice valjda da im niko ne brani da se kresu sa kime hoce,ali ne treba da nama masu ispred nosa sa tim.

Pa recimo dok ih 90ih nije bilo, svi su bili bas tolerantni prema njima
Kod men u gradu ima porodica,tri brata,sva trojica peederi ceo zivot.
Jedan drzao radnju,drugi poznat pevac.(rodjeni su oko 1950).Niko nikad ih nije zbog toga napao na ulici.
A 90ih (ne pamtis ih,jako si mlad pa ne mozes o tome da pricas) svako ko je imao nove patike ja mgao da dobije batine,to je bio sunovrat drzave u svim kategorijama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back