BEOGRAD POSTAJE TURISTICKA MEKA !

Prosto je neverovatno,koliko je ovoga leta,beograd postao popularna turisticka destinacija.Kada idete narocito

pre podne,beogradskim centralnim ulicama se cuju strani jezici,vise nego nas domaci Srpski.

To sto je beograd toliko postao popularan,u mnogome dugujemo,nasem Gradonacelniku,koji je zaista

ogromno ucinio,da beograd postane tako lep,tako privlacan za strance.A,moramo i mi,

koji ovde :stalno zivimo,da prilagodimo svoje ponasanje prema turistima.treba uvek,i na svakom

mestu,da im budemo na usluzi.da im pokazemo nase kulturne ustanove,da ih odvedemo ako treba do

njih.Boravak u nepoznatom gradu,zahteva veliko angazovanje nas koji smo domacini,njima,turistima,

koji tako zeljno upijaju,lepote nasega gr:rotf:da.Svaki od nas,koji ovde zivimo,treba d:rotf: se osecamo,kao neka

vrsta volonter:rotf:a,turistickog vodic:rotf:,na neki nacin.!D:rotf:akle,ucinimo sve,da se:rotf: strani turisti,osec:rotf:ju

u nasem grad,lepo,opusteno i srecno!

Da,dolaze turisti svakog dana lepim belim brodovima ,vidimo to ovde na pristaništu,potrpaju ih u autobuse i odvode nekuda da ručaju ,jer ti vremešni turisti skoro da ne mogu da hodaju,predveče ih vraćaju na brodove i oko 22 sata plove dalje.Ali najači utisak,siguran sam u to,koji ponesu odavde , je divljačka muzika i buka sa splavova duž reke,jer tome slično u svetu nema,ali mi se ponosimo time po onoj čega se pametan stidi budala se ponosi,ko ne veruje nek navrati uveče pa nek vidi.a može da dodje i tokom cele noći jer to urlanje do ujutru traje.:roll:

zxy -U potpunosti se slazem,sa tvojom konstatcijom,da su prelepe obale,nasih reka Save i Dunava,upravo zatrovane tom uzasno bucnom
prostackom Folk muzikom.To sto je degradiran muzicki ukus,narocito dela nase omladine,kriv je zna se ko.Pa naravno,taj prostacki animalni program,koji forsira TV "PINK". On je formirao kod omladine,na svojim brojnim TV stanicama,najnizi nivo ukusa za
muziku.Ali,svoju decu je poslao na skolovanje u Svajcarsku,gde po njegovom kazivanu,slusaju kvalitetnu muziku,i to najcesce klasicnu.

Sibirski Tigar - Ne slazem se sa tvojom primedbom,kako toboze, kod nas najcesce dolaze turisti iz Turske.Ta tvoja "konstatcija" je skroz
dekadentna.Ako neka zemlja zeli,da postane turisticka destinacija,ako zeli novac,za svoju siromasnu drzavnu kasu,onda se ne vrsi selekcija
turista.Ko god dodje u nas grad,sa dobrim namerama,kao turista...on je dragi,dobrodosli gost!!! Kada bi se turisti u nekoj zemlji,u nekom gradu'selektirali po narodnosti,to bi bio cist FASIZAM.Mislim da ti nisi zeleo to da kazes,vec nisi znao kako da sklopis recenicu.!:)

Back