rage against
Ističe se
- Poruka
- 2.459
Crnui, a šta je ovo na mački, života ti, nikako da provalim- kabanica, Supermen, zaštitna folija...?
Prezlamen u prahuuu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnui, a šta je ovo na mački, života ti, nikako da provalim- kabanica, Supermen, zaštitna folija...?
]Broj ovakvih tema empirijski dokazuje da psi mahom nisu bili vezani i da psihoticna deca nisu prisla da muce mezimca koji zivi u necijem dvoristu ili stanu.[/B]
Ukoliko zapustena, zlostavljena, problematicna deca muce lutalice ona imaju problem, njihove porodice imaju problem ali to nije tema...tema koja nas zanima je - zasto lutalice uopste postoje, zar je normalno da u gusto naseljenoj sredini, kako se grad inace definise u socioloskom smislu, koegzistiraju ljudi i zivotinje kao medjusobno jednaki? To moze u sumi, na planini, cak je i u selu jasno koje su zivotinje domace a koje se upucaju cim su na slobodi. Da li vuk moze da seta slobodan selom? Tesko, neretko ce mu mestanin doci glave.
Kao sto sam vec kazala, na vlasnicima je da ujednace zahteve i olaksaju sebi zivot. Tako se radi u civilizovanoj sredini, ukoliko zelim da dobijem neko pravo na meni je da se ponasam odgovorno, organizujem se i izdejstvujem promenu koja ce doneti benefit svima. Ovakvim ponasanjem jedino sto uspesno postizete je navlacenje besa drugih na sebe. Nikoga necete naterati na silu da prestane da se boji pasa, da vam veruje na rec, jedino sto mozete to je da svojom bahatoscu pokrijete tudje nezadovoljstvo. Vec sam pisala o situaciji kada sam ostala bez penaste, vazdusaste i vrlo lepe dugacke suknje koju je komsijski pas potkacio kandzicom jer ga decko seta u parku izmedju zgrada. Ne mozes mi objasniti da ne treba da mi bude zao, da se pas samo igrao i da je suknja nevazna. U redu ali meni je vazna i mene je kostala. Takvom bahatoscu ne postizete nista osim sto ce Aja ili Dive da me nazovu nekom sponzorusom jer stavljam suknju iznad zivotinje. Naprosto u pitanju su opstecivilizacijske norme pristojnog ponasanja. Kada se nasi vlasnici budu ponasali odgovorno tada ce njihovi psi moci da udju i u kafanu i u radnju, kao sto mogu u citavoj Evropi. To je put koji vi treba da sledite a ne da se raspravljate kada svi znamo kako se vlasnici ponasaju, izadji na neki dzogerski bedem, u veci park pa ces videti sam pustene staforde, rotove i ostale krvnike.
A sta je roditeljska duznost? Da paze ne svoje dete, zar ne?
Zanimljivo mi ovo danas što pročitah- da je dete šetalo SVOG psa, pa se on pobio sa dve lunjare, pa dete zadobilo povrede dok ih razdvajalo, pa majka sa ljudima iz Veterine prepoznala "napadača" na dete, mada nije bila prisutna dok se to događalo, a u početnom postu nigde ne stoji da je dete šetalo psa, neg' ga zlikovci napali ničim izazvani.'Ajde, ljudi, kad postavljate nešto, potrudite se bar da se obavestite, ne samo da vrišteći prenosite neproverene stvari.Valjda je ipak ovo forum, a ne dnevne novine "Kurir".
Jeste, i oba imali pse, zamisliHm, koliko sam ja shvatio u pitanu su dva napada i dva deteta od 8 i 12 godina![]()
Jeste, i oba imali pse, zamisli, samo to nekako promaklo u vestima.Mislim da je sad glavno, koje pse treba pokokati, vlasničke ili napuštene ili sve đuture, da se ljudi ne sikiraju čitajući vesti, šta ti misliš
![]()
iščašeni asocijalni i duševno poremećnei vlasnici svoje životinje na shvataju šta znači dete od čoveka
Jeste, i oba imali pse, zamisli, samo to nekako promaklo u vestima.Mislim da je sad glavno, koje pse treba pokokati, vlasničke ili napuštene ili sve đuture, da se ljudi ne sikiraju čitajući vesti, šta ti misliš
![]()
![]()