Beograd ovo, Beograd ono...dokle vise?!

Prvo i osnovno: Da se Beogradska hronika makne na studio B ili neku drugu tv koja je dobila frekvenciju za grad Beograd. Koga bre u ostatku Srbije interesuje da l' je na Konjarniku pukla cev pa nemaju vode ili su dripci pokrali Ptt kablove pa pola neke leve ulice u Mirijevu nema signal za fon?

Prvo i osnovno: Da se Beogradska hronika makne na studio B ili neku drugu tv koja je dobila frekvenciju za grad Beograd. Koga bre u ostatku Srbije interesuje da l' je na Konjarniku pukla cev pa nemaju vode ili su dripci pokrali Ptt kablove pa pola neke leve ulice u Mirijevu nema signal za fon?
Tacno! I ne samo to nego gomila sporednih sitnica vezanih za Beograd stalno na televiziji...Na RTS-u pogotovo...Ostali gradovi kao da ne postoje i kao da se u njima nista ne desava... ALO BRE, samo o Beogradu i Beogradjanima.....kao da televiziju pustaju samo za Beogradjane... To za normalnog nema smisla...

to je stvarno potpuno besmisleno...ali besmisleno je i da je Tijanic direktor RTS...pa ko nas pita???

Kada pustim televizor samo se Beograd pominje, sve se desava u Beogradu, sve pare idu u Beograd...vecito samo Beograd. Ostali gradovi zakrzljali zasto sto sve pare idu u Beograd. Beogradjani ovo, Beogradjani ono... na sta to lici, kao da je u Srbiji Beograd najbitniji grad a ostale nas ko ****...

A vis ja sam ovo isto primetio za kosovo za koje i boga zabole:neutral:

Kada pustim televizor samo se Beograd pominje, sve se desava u Beogradu, sve pare idu u Beograd...vecito samo Beograd. Ostali gradovi zakrzljali zasto sto sve pare idu u Beograd. Beogradjani ovo, Beogradjani ono... na sta to lici, kao da je u Srbiji Beograd najbitniji grad a ostale nas ko ****...

**** je samo posledica toga sto svi jedva cekaju da uzmu jednosmernu kartu za glavni grad. Nece Beograd da postane mnogo bogatiji dolaskom, a ni mnogo siromasniji nedolaskom istih...
Pomenuti prave stetu svom rodnom mestu. Nisu tamo da jedu, voze, vencaju se ... Ubijaju svoje rodno mesto, a posle se zale ovo-ono.

Pogledavsi u republicki budzet, mozemo da vidimo da Beograd napravi trecinu svega, a nazad dobije sestinu - pola. Tesko toj gundjavoj okolini ako bi Beograd sve zadrzao sebi.

Istovremeno, veoma cenim kada je neko na istom mestu vise generacija. Moze da bude i na 500 km od Beograda, ali ako je 5 generacija tu - skidam kapu.
A veoma se ljutim kada ljudi dodju ovamo, pa se ponasaju kao kod kuce. Neka se ponasaju ovde kao gradjani ili neka ne dolaze.
Sta bi bilo kad bih ja sad krenuo da solim pamet nekome van Beograda? Nema smisla - kako za jedne tako i za druge.

Zelim da Beograd bude manji od milion stanovnika i uopste ne zelim da bude glavni grad. Preselite prestonicu negde drugde. Smucile su mi se vise guzve... Bilo ko da strajkuje - odmah ovamo... Bilo ko da nam dolazi - opet isto...

Ako Kragujevac vise nije mrtav, onda mogu svi. Arbeit, arbeit uber alles.

Beograd jeste najbitniji grad i to vise ne treba precutkivati. Tvoj ton sam ranije slusao i u crnoj gori, doduse ne svuda, pa se ljudi otcepili, ako hocete mozete i vi ali prestanite vise pljuvati nego radite na tome ili na razvoju vaseg grada, televizije drustva bice vam bolje pa mozda dodjete i na televiziju. Imate i primer Palme i Jagodine, mi smo zeljni da malo idemo u goste a ne samo da nam dolaze (a bogami i ostaju)

Beograd jeste najbitniji grad i to vise ne treba precutkivati. Tvoj ton sam ranije slusao i u crnoj gori, doduse ne svuda, pa se ljudi otcepili, ako hocete mozete i vi ali prestanite vise pljuvati nego radite na tome ili na razvoju vaseg grada, televizije drustva bice vam bolje pa mozda dodjete i na televiziju. Imate i primer Palme i Jagodine, mi smo zeljni da malo idemo u goste a ne samo da nam dolaze (a bogami i ostaju)

Kad najveći deo poreza koji se uzme na plate firmi u mom gradu i na sve drugo, ne ode za Bgd odakle se vrati svega 2.5% sredstava, e onda možda nešto i bude od ostatka Srbije. Do tada svi koji oće da se otcepe su apsolutno u pravu. Podržavam otcepljenje Vojvodine, Sandžaka i svih koji se reše na to. Rado ću im dati glas.

Zato sto svi sanjaju da dodju u Beograd.
A ko dodje mora i da radi da bi ovde opstao:zper:
Ovde se sve desava jer svi i rade na tome da se nesto ovde organizuje.
A ko vama brani da osmislite svoje gradove i tv stanice.
Koliko znam svaki grad ima svoj tv.kanal.Gde se emutuju dogadjaji iz vaseg grada.
Nego ko o cemu a ono neko o kiselom grozdju:bye:

Kad najveći deo poreza koji se uzme na plate firmi u mom gradu i na sve drugo, ne ode za Bgd odakle se vrati svega 2.5% sredstava, e onda možda nešto i bude od ostatka Srbije. Do tada svi koji oće da se otcepe su apsolutno u pravu. Podržavam otcepljenje Vojvodine, Sandžaka i svih koji se reše na to. Rado ću im dati glas.

ajde malo konkretnijekojih firmi u kom gradu. Jer u mojoj firmi koja je u beogradu ne ide sve za beograd, a i odavde je islo i za nerazvijene i zemljotrese i opet oni nezadovoljni a svi jure u Beograd

Не знам одакле си, али верујем да у свом граду имаш локалну или бар регионалну РТВ станицу која би требала да обрађује локалне теме? РТС извештава из целе земље, а ако мислиш да има нешто занимљиво код тебе, јави екипи да дође..

:bye:

Не знам одакле си, али верујем да у свом граду имаш локалну или бар регионалну РТВ станицу која би требала да обрађује локалне теме? РТС извештава из целе земље, а ако мислиш да има нешто занимљиво код тебе, јави екипи да дође..

:bye:

Ја обожавам да гледам локалне ТВ, али осим Палме не "хвата"
Требала би РРА да им омогући неки јачи сигнал, интересује ме како је жирафа, да ли је у Свилајнцу изграђен музеј диносауруса и опсерваторија, шта раде сељаци у Белановици, кад ће регрес да буде исплаћен у Ђунису итд.

Е ово је врхунац, па ову тему смо апсолвирали на политици,
а сада се неко направи паметан и постави је овде,
е стварно су људи у овој земљи дрски и неувиђавни,
ово прелази све мере и границе.

Требала би РРА да им омогући неки јачи сигнал, интересује ме како је жирафа, да ли је у Свилајнцу изграђен музеј диносауруса и опсерваторија, шта раде сељаци у Белановици, кад ће регрес да буде исплаћен у Ђунису итд.

:dontunderstand:

:rotf:

sad si me podsetila na nesto cemu se uvek cudim.
vidjala sam da neko `kaci`zardinjere i saksije ali sa spoljne strane balkona...mislim,ne znam sta im to znaci?
da mi s ulice vidimo kako je to lepo,a + moze nekom da padne na glavu

Ja kacim :mrgreen:
da crkne od zavisti ona moja komsinica sto nema i ona takve :lol:

a i da se divim kako mi je lepa terasa kad prilazim kuci :zaljubljena: :zcepanje:

sad si me podsetila na nesto cemu se uvek cudim.
vidjala sam da neko `kaci`zardinjere i saksije ali sa spoljne strane balkona...mislim,ne znam sta im to znaci?
da mi s ulice vidimo kako je to lepo,a + moze nekom da padne na glavu

Ih Grebo:heart:
Zardinjere na spoljnu stranu balkona a saksije na balkonu :super:
Pa kad sednes da popijes kaficu - milina.Bar nesto zamirise sem benzina:whistling:
A i lepse je cvece da visi nego ves da se susi .....
Zamisli punu terasu gaca koje se suse:rotf::rotf:
Sta je lepse....:zag:

Ih Grebo:heart:
Zardinjere na spoljnu stranu balkona a saksije na balkonu :super:
Pa kad sednes da popijes kaficu - milina.Bar nesto zamirise sem benzina:whistling:
A i lepse je cvece da visi nego ves da se susi .....
Zamisli punu terasu gaca koje se suse:rotf::rotf:
Sta je lepse....:zag:
de bre,pa normalno da je lepse sa cvecem...ali videla sam cvece koje imam utisak da su vlasnice stavile na spoljnu stranu terase,kao za prolaznike,a ne za sebe

u prilog tvrdnji da nisam cvecomrzac,evo ga nase cvece,doduse u cacku

....lepo ti je cveće u Čačku Grebo...ali žardinjere i jesu namenjene da se kače sa
spoljne strane terase...ili na samu ogradu terase zavisi kako je terasa urađena,
poznata je stvar da su terase većinom male, i ako bi se žardinjere okačine na unutrašnju
stranu, ne bi većina nas imala gde da sedne ili čak ni da stane na terasi....a to malo
lepote što imamo da nas odvoji od prašine i izduvnih gasova u gradu je blago...
...meni je prosto žao kad vidim terasu bez cveća....:(

Back