Beograd otkazao posetu Drnovšeka

commodore:
ma mita je nab'o... gerila...
...
nema 'leba bez sekire.
...
kako ono bi mito?
cetnicka trojka smo Ti, Ja i ZaRatSutra?
ili Peruzzi, Ti i Ja?

Немој се вређамо сад.....знаш да сам ја увек ту. Само кажи где, кад и кога ћемо (може и оно зашто, али и не мора)

И чисто да поменем - имам појачање - буздован (онај са ланцем). Купио у Мађарској. Додуше место има типично Српско име - Вишеград.....

serb_pagan:
jel znate da je taj janez drnovsek *****? mislim,on to ni ne krije,cela slovenija zna za to.
a pored toga sto je *****,janez je i neoptuzeni ratni zlocinac,direktno odgovoran za smrt nekoliko desetina mladica koji su bili u kasarnama SFRJ u sloveniji pred pocetak rata.bio je tamo neki ministar odbrane ili tako nesto,naredio je da vojnicima prekinu snabdevanje hranom i vodom,pa ih je kad bi tako izgladneli i izmuceni izasli iz kasarne,slovenacka TO ubijala kao glinene golubove.
nasa drzava bi trebala da zahteva istragu haskog tribunala protiv tog zlotvora
neznam, za koju nasu Vladu Ti govoris?...danasnja Srbska Vlada nije Srbaska, jer Zapad ju je postavio na Vlast, pa dali je zlocinac bio Hrvat, Slovenac,Bosnjak ili Siptar ,od nje se ne-moze ocekiva da ih prijave UN. tribunalskom sudu u Hagu, jer su postavljeni da kriju trgove zlocina ,nacinjen Srbskom narodu...

eremita:
Цитат:
Оригинал поставио vzeoy7y9
Tema je pocela sa, Drnovsekovu posetu Beograda, pa mislim da bi se trbalo navise o njoj diskutirati, zasto je ta poseta izmedju Slovenije i Srbije zaustavvljena?
Dal' zato sto Borisa Tadica Vlada, misli da ce mu Srbi veruju da je iz patiotizma Srbije odbio Drnovsekovu posetu?...navodno da je za Kosovo, nezavisnost izrazio svoje moslenje, ili je Srbski narod ocenio tu posetu...,dosta je dosta zezanja, do juce smo ih cenili kao bracu, a dans se moramo od nji branimo kao od besnu psetu.

Ево веКсла, ја ћу да ти преведем шта каже наш пријатељ взеоу7у9 из САД... имај у виду да је у питању старији господин који је веома дуго ван земље - али очигледно га срце вуче овде и не може незаинтересовано да посматра шта нам се дешава...
... елем, он је укратко хтео да каже: ДА ДРНОВШЕК ЗАЈЕДНО СА БОРИСОМ ТАДИЋЕМ ИДЕ У ТРИ ЛЕПЕ П.... МАТЕРИНЕ... :shock:

Ovo je moj eremita vrlo zanimljivo. Posto je ovaj prvi kao Marovic, a ovaj drugi oce š njim, onda i taj drugi izgleda da voli sto i onaj prvi te sad obatrojica jedan drugom dihaju za ovratnik. :lol:

vzeoy7y9:
neznam, za koju nasu Vladu Ti govoris?...danasnja Srbska Vlada nije Srbaska, jer Zapad ju je postavio na Vlast, pa dali je zlocinac bio Hrvat, Slovenac,Bosnjak ili Siptar ,od nje se ne-moze ocekiva da ih prijave UN. tribunalskom sudu u Hagu, jer su postavljeni da kriju trgove zlocina ,nacinjen Srbskom narodu...

boldovano su pravopisne greske,odnosno potpuno odsustvo svake gramatike i kulture izrazavanja i pisanja.za nepoverovati da neko ovako pise.
nemoj biti nepismen,ne kaze se srbaska niti srbskom vec srpska i srpskom,to se uci u 3.razredu osnovne skole,koji izgleda nisi ni pohadjao.vec upisi neki kurs pisanja i gramatike u USA ako ima tamo.
i okani me se,zivis u americi a ovde trtljas nesto o srbiji.licemerje nevidjeno.lepo ti je odgovorio crow na drugom postu.

serb_pagan:
boldovano su pravopisne greske,odnosno potpuno odsustvo svake gramatike i kulture izrazavanja i pisanja.za nepoverovati da neko ovako pise.
nemoj biti nepismen,ne kaze se srbaska niti srbskom vec srpska i srpskom,to se uci u 3.razredu osnovne skole,koji izgleda nisi ni pohadjao.vec upisi neki kurs pisanja i gramatike u USA ako ima tamo.
i okani me se,zivis u americi a ovde trtljas nesto o srbiji.licemerje nevidjeno.lepo ti je odgovorio crow na drugom postu.
hmmmm...serb_pagan, iznenadio sam se ,da moz da budesh tako bez-obrazan Covek.
Ja prosto neznam! ,sta ima veze Srbski, Srpski ili Srbon,sa kulturom ili sa spskom granatikom, ti mi izvodi neke krive drine?...
Na kraju ako ti se ne svidja, (bilo cijeg posta) moji konentari, nemoj da obracas paznju na isti, pre svega nisam se tebi "obratio" (pa i da sam) ,dal' je fer da ovako pocenjavas, pokaj se ,Bog ce Ti oprasti.by the way, can you tell me why is your spelling serb_p?

Zex:
Da, to je ispravna odluka. Ali ostaje gorak ukus... Da li to Janez prica ono sto je vec odluceno ili, po obicaju, lupeta kako trendovi diktiraju? Sta god da bude, kakva god da bude odluka svetskih centara moci - najvaznije ne potpisati nista. Ni u ludilu. Priznati im javno da su jaci, priznati im da su sposobniji, sve sve - SAMO NISTA NE POTPISUJTE POLITICARI! Ako se neko ipak proda i potpise dokument o BILO KAKVOJ nezavisnosti Kosova i Metohije, treba vec sada da bude spreman na sve najgore.

Slažem se 100% !
Bog nam pomogao !

Као што у наставку можете видети Дрновшек уопште није направио неки мали дипломатски скандал ВЕЋ ЈЕ ТО САСВИМ ОСМИШЉЕН ПЛАН

Drnovšekov plan predstavljen u Prištini
Radio Srbija i Crna Gora - Пре 16 сати

Kosovski zvaničnici su primili sa interesovanjem plan za Kosovo predsednika Slovenije Janeza Drnovšeka, rekao je njegov savetnik za spoljnu politiku Ivo Vajgl nakon razgovora koje je imao u Prištini. On je predstavio Drnovšekov plan premijeru Kosova Bajramu Kosumiju, predsedniku parlamenta Nedžatu Daciju, šefu opozicione Demokratske partije Kosova Hašimu Tačiju kao i zameniku šefa UNMIK-a Lariju Rosinu.

Back