VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
pa ne vidim razlog za ovu opomenu osim ako je u pitanju preventiva...
noup,
ne opominjem
samo ukazujem
i ne diraj mi diznijeve junake

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne vidim razlog za ovu opomenu osim ako je u pitanju preventiva...
meni lichno nishta posebno ne znachi ako ce se neka ulica zvati srpska,
(but ako ulice dobijaju crnci atletichari, shto ne bi neka mogla da se zove i srpska)
ali mi znachi da nazive ulica ne menjaju na svakih 2 nedelje.
ne mogu bre da se snadjem u rodjenom gradu
i ne diraj mi diznijeve junake![]()
За почетак ево ти једне државе,а могу да ти поставим,мислим за сваку...Мислим да то нема везе,али ок прихватам изазов.Ево,нека неко наведe само један град на планети,који има улицу названу по држави у којој се налази.
Potpuno tacno.
Naime, ima veliki broj ulica koje su menjale imena po nekoliko puta u zavisnosti od dnevnopoliticke situacije. Mislim da imena ullica koja su jednom data ne treba menjati, bez obzira cije ime nose. Pokusaj prekrajanja istorije menjanjem naziva ulica kao da sve pocinje ispocetka a ono sto je bilo do sada puj pike ne vazi, je velika glupost.
Doduse, ne bih mogao da se slozim sa razlogom "ako imaju crnci atleticari ( mada je ispravnije reci tamnoputi ili africkog porekla, da ne bi zvucalo kao rasna netrpeljivost, nije politicki korektno itd.)...". Cudno je porediti inostranog atleticara sa imenom zemlje u kojoj zivimo...
Управо тако.Само што сте толико тупави и затуцани и никад нећете схватити да је Ђинђић био 756.000 пута већи националиста од некаквог Младића,који је био и још увек је пар екселанс комуниста.
И то је бесмислено.off
Beogradska ulica u Beogradu...khm...
За почетак ево ти једне државе
Не бих се сад спуштао на ниво једне полуписмене,убермутаве,милошевићеве пандурчине и одговарао на ово,нисам баш расположен.ili mozda Karadjordje,kao ovaj nesrecnik koji koristi njegov nadimak kao nik.
Ти и даље само показујеш како си не само квазипатриота, него и крајње неваспитан и безобразан.Izvinio sam se nasoj dragoj Milunki Savic,naravno da znam ko je,ali eto desava se da ljudi u brzini kuckanja pomesaju imena,evo jos jednom se izvinjavam i postujem je kao istorijsku licnost!!!
Sada mislim da ti treba da se izvinis,jer na taj nacin koristis njeno ime,ali to verovatno neces uraditi,za to prvo treba imati cast! Ko god upotrebljava nikove istorijskih licnosti ima sumnjiv moral.Kacili su Titovu sliku,poistovecavali se sanjim,pitao bih te da li pokojna Milunka Savic misli kao ti,ili mozda Karadjordje,kao ovaj nesrecnik koji koristi njegov nadimak kao nik.
Citiras "Karadjordja" koji pise o Djindjicu,ali on je ovde,koliko sam ja shvatio,upotrbljen kao primer koji ne treba slediti pri imenovanju ulica.Nisam shvatio da je neko njega okarakterisao kao nacionalistu,ili ne,nije on tema,on je cini mi se samo primer.A o Djindjicu tek moze da se pise i pise,ali ne ovde,vec u podforumu"politika".
Потпуно се слажем.Што се мене тиче катанчи је одмах,јер не видим сврху теме,поготово кад нема анкету.
Мислим да су сви заинтересовани рекли шта су имали.
Али,ова улица се налази у Кијеву,а Кијев је главни град Украјине.Сконцентриши се мало.
A od koga tacno trpis taj "VELIKI PRITISAK"?Očigledno da nije sve rečeno...pritisak da ponovo otvorim temu je veliki.
Kolrga Iluzionista smatra da nije sve rečeno....
pa dobro..koje je on mudo da moze da promeni tvoju odluku,mislim...ti si moderator,drzi do svoje odluke,znas ono..integritet i teritorijalni suverenitet![]()