Београд : ''Махао секиром у бусу и викао "Алаху акбар

Poruka
18.631

Аутор: мондо.рс
Мухамед К. звани Муки (51) ухапшен је због сумње да је у градском аутобусу у Земуну витлао секиром и викао "Алаху акбар", претећи да ће да "побије све Србе".

Исти мушкарац ухапшен је пре 15 дана због истоветног дела, али је убрзо пуштен.

Престрављени путници су позвали полицију, која је Мухамеда К. извела из аутобуса, а потом одвела у полицијску станицу на саслушање, јавља "Курир".

Одређено му је задржавање до 48 сати, након чега ће бити саслушан у Трећем основном тужилаштву.

Претпоставља се да је у тренутку инцидента био под дејством алкохола.

Исти мушкарац је пре само десетак дана такође претио секиром на линији 706, када је говорио да ће активирати бомбу и дићи све у ваздух.

Полиција га је тада савладала и пронашла секиру, а он је тврдио да није претио да ће убити људе, већ је само био нервозан јер му возач није стао ван станице.

"Тог јутра сам кренуо на посао. Младић је пришао возачу и тражио да му стане ван станице, али је овај то одбио и замолио га да напусти возило. Бесан због тога, момак је почео да виче из свег гласа да ће нас побити када активира бомбу. Хтео сам да му приђем јер сам тренирао борилачке вештине, али су ме други путници замолили да то не радим. Људи су се уплашили јер нису знали о коме се ради, као и шта заиста има код себе. Одлучио сам да позовем полицију", испричао је тада Бранимир Ђокић, један од путника који су гледали и слушали иживљавање овог путника.
http://mondo.rs/a881069/Info/Crna-Hronika/Muhamed-M.-u-autobusu-u-Zemunu-mahao-sekirom-i-vikao-Alahu-akbar.html

[url]http://www.kurir.rs/crna-hronika/mahao-sekirom-po-autobusu-gsp-vikao-alahu-akbar-i-pretio-da-ce-pobiti-sve-srbe-clanak-2159043

[/URL]

Poslednja izmena od moderatora:

Мухамед К. звани Муки (51) ухапшен је због сумње да је у градском аутобусу у Земуну витлао секиром и викао "Алаху акбар", претећи да ће да "побије све Србе".

Престрављени путници су позвали полицију, која је Мухамеда К. извела из аутобуса, а потом одвела у полицијску станицу на саслушање, јавља "Курир".

Одређено му је задржавање до 48 сати, након чега ће бити саслушан у Трећем основном тужилаштву.

Исти мушкарац је пре само десетак дана такође претио секиром на линији 706, када је говорио да ће активирати бомбу и дићи све у ваздух.

Полиција га је тада савладала и пронашла секиру, а он је тврдио да није претио да ће убити људе, већ је само био нервозан јер му возач није стао ван станице.

"Тог јутра сам кренуо на посао. Младић је пришао возачу и тражио да му стане ван станице, али је овај то одбио и замолио га да напусти возило. Бесан због тога, момак је почео да виче из свег гласа да ће нас побити када активира бомбу. Хтео сам да му приђем јер сам тренирао борилачке вештине, али су ме други путници замолили да то не радим. Људи су се уплашили јер нису знали о коме се ради, као и шта заиста има код себе. Одлучио сам да позовем полицију", испричао је тада Бранимир Ђокић, један од путника који су гледали и слушали иживљавање овог путника.
http://mondo.rs/a881069/Info/Crna-H...Zemunu-mahao-sekirom-i-vikao-Alahu-akbar.html

Pa je l to isti čovek: ovaj "mladić" od 51 god?

Zaključak: posle čitanja novina sve je još nejasnije.

http://mondo.rs/a881069/Info/Crna-H...Zemunu-mahao-sekirom-i-vikao-Alahu-akbar.html

"Хтео сам да му приђем јер сам тренирао борилачке вештине, али су ме други путници замолили да то не радим. ":lol::zcepanje:

"Тог јутра сам кренуо на посао. Младић је пришао возачу и тражио да му стане ван станице, али је овај то одбио и замолио га да напусти возило.

Muki, mladić od 51 godine.

Vitlao sekirom u autobusu, vikao "Alahu akbar" i pretio da ce pobiti sve Srbe!

Muhamed K. zvani Muki (51) uhapšen je zbog sumnje da je u gradskom autobusu u Zemunu vitlao sekirom i vikao "Alahu akbar", preteći da će da "pobije sve Srbe"

Autobus-108-Omladinski-stad.jpg

MUHAMED K. zvani Muki (51) uhapšen je zbog sumnje da je u gradskom autobusu u Zemunu vitlao sekirom i vikao "Alahu akbar", preteći da će da "pobije sve Srbe".

Prestravljeni putnici su pozvali policiju, koja je Muhameda K. izvela iz autobusa, a potom odvela u policijsku stanicu na saslušanje. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Pretpostavlja se da je u trenutku incidenta bio pod dejstvom alkohola, a on je sredinom februara već hapšen na Novom Beogradu, takođe zbog nasilničnog ponašanja.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...Vitlao-sekirom-u-autobusu-i-vikao-Alahu-akbar

Musliman pod dejstvom alkohola pretio da ce pobiti sve Srbe u autobusu....

Vec hapsen zbog slicnih slucajeva i umesto da tuca kamen 10 godina na robiji, on se seta na slobodi...

Ислам треба законом забранити.

Žena zver (VIDEO) DADILJA IZ PAKLA PRED SUDIJOM: Alah mi je naredio da maloj Nastji odsečem glavu!

Planeta 10:17, 02.03.2016. 33

Mala Nastja je spavala kad ju je dadilja ubila (Foto: Mk.ru)

Ubijena devojčica, za koju mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana, imala je 15-godišnjeg brata, a dadilja je radila za porodicu poslednjih 18 meseci, piše Dejli mejl.

Žena zver (VIDEO) DADILJA IZ PAKLA PRED SUDIJOM: Alah mi je naredio da maloj Nastji odsečem glavu!

Planeta 10:17, 02.03.2016. 33

Mala Nastja je spavala kad ju je dadilja ubila (Foto: Mk.ru)

Ubijena devojčica, za koju mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana, imala je 15-godišnjeg brata, a dadilja je radila za porodicu poslednjih 18 meseci, piše Dejli mejl.

Ovo mi je jako strašno...ma, to ludača neka...i na kraju kao Putin joj je kriv...zato je ubila dete...:roll:
Uradila sam - sta sam uradila, 'aj sad da izvucem malo slave...odjednom joj palo napamet da je to uradila za Alaha...uradila je to zato sto je luda.
Kompletno luda, poremecena.
Nema lekova za tu bolest.

Back