medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
shaddow:A da... policija naplaćuje kazne od 100 evra svakom ko baci papir na sred ulice ili, ne daj bože, pljune.
E, a 1000 EUR i ćorka za istresanje nosa sa javnim uvidom u njegov sadržaj !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shaddow:A da... policija naplaćuje kazne od 100 evra svakom ko baci papir na sred ulice ili, ne daj bože, pljune.
Platin:Da bude sredjen saobracaj - pravljenjem jos nekoliko mostova i tunela. Neka bude sredjen parking.
Slazem se da se 29. nov. pretvori u zonu koja ispunjava ekoloske standarde
A i da imamo metro.. da ne budemo metro(do)pola
Da svuda moze da se kupuje karticama, cak i na pijaci! Kupis sve, i na islazu "provuces" karticu
Da se srusi Beogradjanka, a da se na tom mestu napravi zgrada u starom stilu. Isto uraditi i u Knez Mihajlovoj.
Da se napravi nova najvisa zgrada u Beogradu, neka bude na Novom Beogradu, ali da ne bude bas staklenac (kao CK sada), i da se ta zgrada nazove Beogradjanka
Da se sve ulice urede, kao sto je sada samo centar, i jos ne ceo.
Da postoje parkovi i za decu i za kucne ljubimce.
Da postoji staza pored grada... autodrom... da se tamo juri, a ne po gradu.
Ako se jos nesto setim, javicu![]()
e da! brate deset godinica....nemoj tako.....nije mala stvarFibi3:Da se zavrsi Akva park u bloku 44. Po svemu sudeci, cekacemo na to tih deset godinica.
Guru 42:... da se svi crnogorci vrate u lijepu njinu...![]()
samo da se završi....imamo klizalište, pa ćemo da se strpimo.guitargirl:e da! brate deset godinica....nemoj tako.....nije mala stvar![]()
al` da nam ostave foteljeGuru 42:... da se svi crnogorci vrate u lijepu njinu...![]()
Guru 42:... da se svi crnogorci vrate u lijepu njinu...![]()
branaaa:..a sta su vam to crnogorci???
Kako si to uradila?topmodelsica:Ja sam u Uzicu sprovela ono sto sam pozelela za Beograd, ciste i lepe pekare u kojima moze da se sedne, i jos, da rade skoro za dzabe volonteri, zbog zamazivanja ociju roditeljima, ubijanja dosade, sticanja iskustva, jer kad mladi nemaju iskustva privatnici ih sutiraju kako hoce. Zbog samopouzdanja, kao, oni rade, nesto se desava, nisu nezaposleni. Zbog toga treba da me voli i postuje omladina ovoga grada.