Beograd ili Novi Sad

• Začetnik teme Začetnik teme Tamara89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako su tebi novosadske barbike lepe, onda ne znam shta da ti kazhem.
prosto mrzim kako se sve devojke trude da izgledaju isto i kako kao takve izgledaju jadno.

u beogradu makar imash svashta zato shto ima daleko vishe ljudi.

Tamara89:
Ja sam izmedju dve vatre.Krecem u srednju.Mama je za Beograd a tata za Novi Sad.Sta vi mislite? :?
Pa vala ne znam. Ja volim Beograd a o Novom sadu imam visoko mishljenje. Ali kolko znam u Novom Sadu nikad nisam bio(mozda sledece godine odem na exit) ali bi hteo da odem tamo na neko vreme da upoznam grad. Pa sad. Beograd je.....super. Meni makar.
Novi sad je...manji i cistiji. Beograd ti je ko neki stariji burazer. Jer je onako veliki neuredan i ne znam. Ali lep je. Novi Beograd ti je super.

paaaaa ipak je ns bolji po meni. mozda je to kao ona fora bg i New York. verovatno bi svi rekli ono drugo, ali u yorku imas nekoliko miliona ljudi, gomilu budala, manijaka itditd.... uglavnom, po meni je bg suvise velik grad, dosta prljav, previse ljudi, dosta se bahato ponasaju, stagod, ne svidja mi se, dok novi sad je manji, po meni su ljudi otvoreniji, nece te odj.ebati ako ih pitas za neku ulicu, mada mozda zbog toga sto je manji grad ubrzo postane smor. ipak je sve to tvoja odluka...
a ovo za novosadjanke i beogradjanke...fora je u koncentraciji...manji grad pa mnogo vise lepih devojaka po jedinici povrsine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back