Beograd i ja

Gde najviše volite da budete "nasamo" sa Beogradom?
Da se družite samo vi i grad?

Gde u prestonici idete u šetnju, na kafu i sl. bez kompanjerosa, a da vam je to čist merak?

Imate li neki ritual na ovu temu?

Na primer, kada kupim najnoviji broj Sensa magazina, ja volim da odem da ga pročitam u Costi uz toplu čokoladu sa kokosom.
Zatim, kada sam nervozna, tužna ili ljuta, volim da sednem na neki od zidića na Kalemegdanu (i to isključivo na zidić, ne na klupicu) i landaram nogama dok ne prođe taj prvi i najgori talas uznemirenosti.

A vi?

imam jedu naviku, ritual kako god
da sa psima obidjem grad
od mene do vuka, mali tas, tas, centar, kalis, nekada odemo i do usca, zemunskog keja
a imam i trip da se vozim gradskim prevozom, sednem, idem kroz grad i tada sam sama sa sobom najvise
volim da odem do bilo kog mosta i posmatram vodu, to je tako smirujuce...

Volim sve parkove u gradu,to su zelene oaze...msm lichno volim da sam negde u parku, nije bitno kafic ili klupa...ne volim da sedim po kaficima na ulici,fuj ko da si stavio auspuh u usta...:evil:

Na rekama...bilo gde. Po mogućstvu tamo gde ima što manje ljudi. Beograd sada najviše volim u vreme praznika i godišnjih odmora kad ga Beograđani masovno napuste. Onaj Beograd koji je bio za mene prva, prava i jedina ljubav odavno više ne postoji.

Kalemegdan...blizu mi i bash volim da se proshetam neopbavezno i popijem kaficu sa kioska na klupi takodje neobavezno...obozavam da se zabijem na neku neupadljivu kljupu i tu iskuliram neko vreme:D

Највише волим да се "дружим" :lol: са Београдом на Вишњичкој марини. (мој крај) :lol:
Такође волим и Земун, новобеоградски кеј и део код "Галета Мушкатировића".

Poslednja izmena:
Imam jednu svoju stazu na Novom Beogadu, kojom volim solo da prosetam.
Volim da prosetam pored Lipovog lada...svidja mi drvored...
Ranije, kada sam imao vise slobodnog vremena, voleo sam da ujutru opalim krug oko Kalisa, pa Dorcolom...pa negde na kafu na Terazijama.
I sednem nekad na klupicu kod restorana Usce, pa gledam pristaniste.

Back