BEOGRAD I DALJE BEZ GROBLJA ZA KUCNE LJUBIMCE !Mislim

Mislim da je svakom stanovniku,ovoga naseg glavnog grada,Beograda,potpuno jasna i vidljiva,jedna uocljiva

pojava.Takoreci svakodnevno,vidljiv je veliki porast ljudi u Beogradu,koji odlucuju da imaju za kucnog ljubimca

psa.Danas je potpuno normalno,da stariji sugradjani,ali isto tako,i mladici i devojke,idu ulicama vodeci na povodcu

psa,ove ili one rase.Moze se sa velikom verovatnosti reci,da broj vlasnika pasa,raste,malte ne,geometrijskom

progresijom.Zasto se to desava,da li je u pitanju neka vrsta frustriranosti,otudjenja od ljudi,neke vrste bezanja od

stvarnosti i stvarnih problema...to je stvar za neki naucni skup. Ali.cinjenica da broj pasa kucnih ljubimaca,ima

zaista sve vise i vise,to je notorna stvarnost.Pa ako smo to utvrdili,da pasa ima sve vise,zasto niko u nasem

gradu Beogradu,ne misli,sta sa psima,koji uginu,bilo od starosti ili bolesti.??? Gde ih sahraniti.??? Pa valjda

nismo toliko nehumani,toliko neljudi,da ih bacamo u kojtenere za smece !!! Beograd mora pod hitno,da nadje

resenje,za ovaj urgentni problem,koji ne trpi dalja odlaganja.Organizovati Groblje za kucne ljubimce,nas je

civilizacijski zadatak,koji niko ne bi smeo da ignorise,i da problem ostavlja, za "neko sutra" resavanje.!!!:dash:

....pa ovi , što " idu ulicama vodeci na povodcu psa,ove ili one rase " , oni se ugledali na prestone prvake , koji imaju na povodcima mnogo političara ove ili one političke opcije....do duše , ovi političari su izdresirani , baš - baš , ne ujedaju ruku koja ih hrani , za razliku od pasa......štaćeš !?

...no može prestonica da otvori groblje velikana koji su revnosno služili svojim gospodarima - a ove koji menjaju gospodare , lutalice i avanturiste , kad uginu ( mislim na pse ) , možda treba kremirati !

E da se mogu dostojanstveno i kremirati, nego ni to.
Pre par dana sam videla na livadici pored moje zgrade jednu zenu koja je kopala rupu i neutesno plakala.
Sigurno je zakopavala svog ljubimca.
U svakoj iole normalnoj zemlji i u njihovim gradovima postoje groblja za kucne ljubimce.
Po mom misljenju Beogradu je to bilo potrebnije nego fontana da ne kazem gejzir na Slaviji.
Ali, ko sam ja da sudim i odlucujem. Tu su mnogo pametniji i ekonomicniji, strucniji ljudi od mene odlucili da se izgradi fontana... (bez koje se moglo...)

Linejna- Eto draga moja,nama u Beogradu,i svima u Srbiji,potrebne su tako pametne,tako osecajne zenske osobe,koje rasudjuju racionalno i posteno.
Na nasu veliku zalost,takve divne zene,ne mogu da se probiju u nasu javnost.Strasno je to,sto moramo stalno da gledamo (hteli to,ili ne) one
"Pinkove" namiguse,botoksirane,debelih usana i masnih zadnjica.One danas na zalost,pretstavljaju nase Srpkinje,nasu zensku populaciju.
Ministri i razni "vazni" ljudi,idu na njihove Rodjendane.One im pevaju "na uvo".To su vazne licnosti,te "krevetuse".Jer zaboga, one su "poznate"
"dame".Naravno,"poznate su i one,koje setaju parkicem,ispred Ekonomskog fakulteta.I da stvar bude jos jadnija,te "poznate dame",danas
pretstavljaju "dzet set" drustvo Beograda.

Back