ne brinite nista sad kad se demokratizujemo do kraja uopste vise nece biti kriminala...kao u americi![]()
Jeeeeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne brinite nista sad kad se demokratizujemo do kraja uopste vise nece biti kriminala...kao u americi![]()
Jeeeeeee, bićemo bezbedni kao u Bronksu, neće nam fali dlaka s glave
![]()
kad se preobrazimo na kraju bice nam jedina briga da nam glave stoje na vratovima a kosa ce vec biti luksuz![]()
Sa preko dva miliona stanovnika Beograd je
svrstan u grupu evropskih velemetropola.
Nije kao Pariz,Moskva ili London,ali je savremeni grad,
sa dnevnom gužvom,ljudima koji vasceli dan trčkaraju užim
jezgrom,kafićima,besposličarima.....sa parama i bez njih,
prepun mladosti,kafića....atraktivnih devojaka očaravajuće
lepote.....
Sve što mora imati velegrad.
Da bi bio to čemu stremi.
Ali,koliko je bezbedan noću ?
Nekad,kažu,moglo se 'ladno zanoćiti na klupi u parku.
Da ti dlaka sa glave ne fali !
Sme li se to danas ?
Šta mislite ?
Očekujem komentar.I primere,ako ih ima.A ima ih - sigurno !
![]()
ako nosis mrezaste carape dzaba ti je da krijes pare tu.![]()
meni deluje skroz bezbedno,mirno i tiho,milina jedna,skoro se ni musica ne cuje.kerova lutalica nema.nocu se ne plasim,vise se plasim danju od kad mi je neko u sred dana lagano pritiskao kvaku i probao da otvori vrata.pogotovu sam se uplasila kad sam cula da je skoro komsinici na spratu neko pokusao u sred dana da obije stan,a ona zena bila unutra...a dok je probao da obije bravu,nalepio je flaster na spijunku susednih vrata.da li se osecate bezbedno u vasem kraju, u smislu da li mozete nocu kasnije mirno da dolazite do svoje kuce. i sta vam je problem. kakva je kriminogena struktura, koliko je vidljiva
OK, uvek moze nesto da se desi i u najbezbednijem kraju ali generalno. zivim u centru i meni je za sada OK, mada dosta tu utice i sreca jer ima rupa u sistemu, tj moglo bi biti nebezbednije. a i valjda cirkulacija ljudi, pa je bezbedno, za sada, koliko toliko, sto ne znaci da nece biti. kerova nema mnogo skoro uopste
Najgore je bilo u bloku 23. U ostalim krajevima gde sam ziveo nije bilo problema.
sta je tamo bilo, to je nesto kod sava centra? to deluje ovako lepo
sta je tamo bilo, to je nesto kod sava centra? to deluje ovako lepo
Brate, sta se tamo ne desava, mislim da je to lakse pitanje...